Türk yıldız Arabistan'a gidiyor

Atletico Madrid'in yıldızı Arda Turan sürpriz bir maçta boy gösterecek. Arap basınında yer alan iddiaya göre milli futbolcu yarın Suudi Arabistan'da düzenlenecek bir yardım maçına davet edildi. Tüm geliri yetim ve kimsesiz çocuklara dağıtılacak mücadelede

Türk yıldız Arabistan'a gidiyor
Atletico Madrid'in yıldızı Arda Turan sürpriz bir maçta boy gösterecek. Arap basınında yer alan iddiaya göre milli futbolcu yarın Suudi Arabistan'da düzenlenecek bir yardım maçına davet edildi. Tüm geliri yetim ve kimsesiz çocuklara dağıtılacak mücadelede Arda'nın da bir çok yıldızla birlikte sahaya çıkacağı öne sürüldü.   
 
Medine kentindeki 25 bin kişi kapasiteli Mohamed Bin Abdul-Aziz Stadı'nda oynanacak karşılaşmaya bir çok önemli futbolcu katılacak. Müslüman futbolcuları bir araya getirecek buluşmada Suudi Arabistanlı futbolcular ile avrupa'da top koşturan diğer müslüman futbolcular karşı karşıya gelecek.
 
Ribery ile aynı takımda
 
Arda'nın takımında Bayern Münih'ten Franck Ribery, Real Madrid'den Karim Benzema, Romalı Seydou Keita, Chelseali Mohamed Salah ve eski Malili futbolcu Frederic Kanoute gibi isimlerin de yer alacağı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler