Türk vatandaşı yaralandı!

Hatay'da bir kişi sınır hattında Suriye'den açılan ateş sonucu hafif şekilde yaralandı.  Hatay Valiliği'nden alınan bilgiye göre dün 23.20 sıralarında Hatay'ın Altınözü ilçesi Hacıpaşa Mahallesi Suriye sınırında bulunan Asi Nehri kenarında, S.G. isimli bi

Türk vatandaşı yaralandı!
Hatay'da bir kişi sınır hattında Suriye'den açılan ateş sonucu hafif şekilde yaralandı. 
 
Hatay Valiliği'nden alınan bilgiye göre dün 23.20 sıralarında Hatay'ın Altınözü ilçesi Hacıpaşa Mahallesi Suriye sınırında bulunan Asi Nehri kenarında, S.G. isimli bir vatandaş Suriye tarafından açıldığı belirtilen ateş sonucu yaralandı. Yaralı S.G., Antakya Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. S.G. yapılan müdahale sonrasında hayati tehlikesi bulunmadığı için taburcu edildi. 
S.G. taburcu olduktan sonra verdiği ilk ifadede kendini yaralayan şahsı daha önceden tanıdığını ve akli dengesi yerinde olmayan kişinin açtığı ateş sonucu yaralandığını söylediği belirtildi. 
Hatay Valiliği olayla ilgili olarak adli ve idari makamlar tarafından çok yönlü tahkikat başlatıldığı bilgisini verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam