Türk futbolunun utanç belgesi

Haber61/Spor Servisi Trabzon’un duayen gazeteci-yazarı İhsan Öksüz’ün uzun süredir üzerinde çalıştığı ‘Şike şike yalanlar gerçekler’ adlı kitabının imza günü bugün. Zorlu Grand Otel’de saat 14.00’da yapılacak olan imza töreni öncesi Öksüz şunları yazdı; 

Türk futbolunun utanç belgesi

Haber61/Spor Servisi

Trabzon’un duayen gazeteci-yazarı İhsan Öksüz’ün uzun süredir üzerinde çalıştığı ‘Şike şike yalanlar gerçekler’ adlı kitabının imza günü bugün.

Zorlu Grand Otel’de saat 14.00’da yapılacak olan imza töreni öncesi Öksüz şunları yazdı; 

Şikecilere Cevabım!

Değerli okurlarım; 2002’deki Güneş Doğudan Yükselir ve 2012’deki Kupaların Efendisi: Ahmet Suat Özyazıcı adlı eserlerimden sonra yaklaşık 2 yıl üzerinde çalıştığım “Şike Şike Tapeler, Yalanlar, Gerçekler” adlı yeni kitabımı 23 Kasım Pazartesi günü görücüye çıkarıyorum! Yani imza günü yapacağız! Sevgili Murat İskender’in büyük desteği ile haber61.net yayını olarak hazırladığım, kapak tasarımı Taha Yılmaz’ca düzenlenen ve İBER Matbaacılık tarafından basılan 555 sayfalık kitapta “Türk Futbolu’nun Utanç Belgeseli”ni gerçek bir “belgesel” kıvamında okuyuculara sunduk.

Sürecin tüm ayrıntılarına vakıf Av.Nusret Yılmaz ve Av.Erdem Egemen’in hukuk fakültelerinde ders niteliğinde okutulması gereken giriş yazıları ile Şenol Güneş ve Sadri Şener’in önsözleri eşliğindeki kitapta şikenin öncü adımları, süreç ve sonrası yaşanan sportmenlik dışı davranışları bulacaksınız…

Evet, sevgili dostlar, sizleri 23 Kasım 2015 tarihinde ve saat 14.00 ila 17.00 arasında Zorlu Grand Hotel’de bekliyoruz. Şimdiye kadar şike konusunda herkes bir şeyler söyledi ve yazdı. Bakalım bu abd-i aciz kulunuz neler söylemiş ve neler yazmış?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Kültür/sanat