Türk erkeklerinin yeni gözdesi Yunan Vali Rena Dourou

 Geçtiğimiz hafta Türkiye'de ağır gündemin yanında bir başka gündem maddesi daha vardı.İSVEÇ'İN YAKIŞIKLI BAKANINDAN SONRA YUNAN VALİİsveç'te Sağlık Bakanı olarak göreve başlayan Gabriel Wikström bir anda Türk genç kızlarının ilgisini çekmiş, Twitter üzer

Türk erkeklerinin yeni gözdesi Yunan Vali Rena Dourou

 

Geçtiğimiz hafta Türkiye'de ağır gündemin yanında bir başka gündem maddesi daha vardı.

İSVEÇ'İN YAKIŞIKLI BAKANINDAN SONRA YUNAN VALİ

İsveç'te Sağlık Bakanı olarak göreve başlayan Gabriel Wikström bir anda Türk genç kızlarının ilgisini çekmiş, Twitter üzerinden atılan mesajlarla ilgi odağı olmuştu. 29 yaşındaki yakışıklı bakan için Twitter'da öylesine büyük iltifatlar yapılıyordu ki biz de manşetimizi bakanın yakışıklılığına dikkat çekmek için "İnsanın hasta olası geliyor" başlığı ile vermiştik.

 

TÜRKÇE DE BİLEN YUNAN VALİ

Bu kez de Türk kızları yerine Türk erkeklerinin dikkatini çeken bir yabancı isim öne çıktı. Yakın zamanda Yunanistan'da yapılan Atina Valiliği seçimlerini kazanan Rena Dourou şimdiden Türk erkeklerinin ilgi odağı oldu. Yunan valinin Twitter hesabı takipçi akınına uğradı 

 

AŞIRI SOL PARTİNİN ADAYIYDI

Dourou, güzelliğinin yanı sıra bildiği yabancı dillerle de biliniyor. Almanca, İngilizce ve İtalyancanın yanı sıra Türkçe bildiği de öğrenilen Yunan vali aşırı sol parti Syriza Partisi'nin adayı olarak seçime girmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem