Türk Bayrağını yaktılar!

Genelkurmay Başkanlığı, Yüksekova'da bir okulun önündeki Türk Bayrağı'nın yakıldığını, Şırnak'ta da Atatürk büstünün tahrip edildiğini açıkladı.Genelkurmay Başkanlığı'nın resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, dün gece meydana gelen adli olaylara i

Türk Bayrağını yaktılar!

Genelkurmay Başkanlığı, Yüksekova'da bir okulun önündeki Türk Bayrağı'nın yakıldığını, Şırnak'ta da Atatürk büstünün tahrip edildiğini açıkladı.

Genelkurmay Başkanlığı'nın resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, dün gece meydana gelen adli olaylara ilişkin açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı; "'Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde bölücü terör örgütü yandaşı 10 kişilik bir grup tarafından Atatürk İlköğretim Okulu önünde bulunan Türk bayrağı indirilerek yakıldı. Bölücü Terör Örgütüne müzahir 250-300 kişilik bir grup tarafından Şırnak / İdil'de, Atatürk İlköğretim Okulu kapısı ve Atatürk büstü tahrip edilmiştir. Bölücü Terör Örgütüne müzahir ellerinde uzun ve kısa namlulu silahlar olan 7-8 kişinin de bulunduğu, 200-300 kişilik bir grup Süleyman Uğur Sıtkı Ortaokulunu yakmıştır."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler