Turgay Beşyıldız’dan ironili gönderme!

Haber61/Haber Servisi - Haber61 köşe yazarlarımızdan Tugay Beşyıldız sosyal medya hesabından ilginç bir ironi yaptı. “Gözün aydın Trabzon... 10 ay önce Trabzon B.Ş Belediyesi tarafından kararı alınıp yapılan, Ganita sahilindeki Kanuni parkı alanına '' Gan

Turgay Beşyıldız’dan ironili gönderme!

Haber61/Haber Servisi - Haber61 köşe yazarlarımızdan Tugay Beşyıldız sosyal medya hesabından ilginç bir ironi yaptı. “

Gözün aydın Trabzon... 10 ay önce Trabzon B.Ş Belediyesi tarafından kararı alınıp yapılan, Ganita sahilindeki Kanuni parkı alanına '' Ganita Su Parkı '' açıldı!... Emeği geçenlere teşekkürler…………….!” yazdı ve Batum’dan bir su parkı fotoğrafı paylaştı.

Ölye yorumlar geldi ki; paylaşmak istedik.

TC Şeyda Erdiker: Burası Batum değil mi abi gerçekten Trabzon Kanuni Park'ı mı?

Ufuk Dereli Turgay yanlış resim yükledin bu resim batum sen Trabzon'unkini yüklese görelim nasıl olmuş…

Sadetdin Tuncer: Bu hızlı tren garının tünel tarafına mı yapıldı Çömlekçide bizden gasp edilen bedava binaların üstünden kalan parayla hem su havuzu çıktı hem hızlı tren projesi ALLAH Görüyor bu borç ödenmez

Mehtap Eyüboğlu Özyurt: Ne fenasınız :)))))

Melike Özlem Bilgili: Ben de dedim, askılı elbiseler, şortlar, taciz bakışı yok... Mutlu ve birbiriyle barışık yaşar olmuşlar. Bir iki dk sazanlık edip detaylara zumladım. Alemsin :)))))

Bülent Kanber: O adam kronik belediye başkanı olur Trabzon’da, zemin müsait

Hasan Hüsnü Saka: Değerli Turgay; bu ayrıntı paylaşımların bizleri fevkalade mutlu ediyor. .. Teşekkürler. Para kazanmak kültür gerektirmez, harcamak kültür gerektirir; harcama kültürü olmayan toplumların sosyal davranış alışkanlıkları gelişmez.

Ahmet Saka: Trabzon’da kesilen su ve elektrikler bu kadar sıkken bu tesis zaten çalışmaz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam