Turan Altuntaş'tan önemli açıklamalar!

1461 Trabzon'un yeni başkanı Turan Altuntaş takımın geleceğiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. İyi başladığı sezonun sonunu getiremeyerek PTT 1.Lig'den düşen 1461 Trabzon'un 2.Lig'de kendisini misafir olarak görüyor. Bordo-mavi-beyazlıların yeni baş

Turan Altuntaş'tan önemli açıklamalar!

1461 Trabzon'un yeni başkanı Turan Altuntaş takımın geleceğiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

İyi başladığı sezonun sonunu getiremeyerek PTT 1.Lig'den düşen 1461 Trabzon'un 2.Lig'de kendisini misafir olarak görüyor. Bordo-mavi-beyazlıların yeni başkanı Turan Altuntaş, "Takımımızın başarısı için elimizden ne gerekiyorsa tüm samimiyetimizle yerine getireceğiz" ifadelerini kullandı.

Bu arada 1461 Trabzon, yeni sezonda hem yeniden PTT 1.Lİg'e yükselmenin gayreti içinde olacak, hem de yeni bir yapılanma ile pilot takım olmanın gereklililklerini yerine getirmeye çalışacak. Bu nedenle de öncelikli olarak mevcut kadrodaki oyuncuları bu kritere göre bir değerlendirmeye tabi tutacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler