Tuncel Kurtiz’i bu sözlerle andı

Tuncel Kurtiz, ölümünün birinci yıldönümünde mezarı başında anıldı. Anma törenine katılan ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, ustanın boşluğunun doldurulamaycağını söyledi. İmarzılıoğlu, İHA'ya yaptığı açıklamada, "Tuncel abi içimize çok derin işlemiş. Bizim

Tuncel Kurtiz’i bu sözlerle andı
Tuncel Kurtiz, ölümünün birinci yıldönümünde mezarı başında anıldı. Anma törenine katılan ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, ustanın boşluğunun doldurulamaycağını söyledi.
 
İmarzılıoğlu, İHA'ya yaptığı açıklamada, "Tuncel abi içimize çok derin işlemiş. Bizim için bir büyük değil, benim en yakın dostlarımdan biriydi. En genç arkadaşlarımızdan biriydi. Sadece işine bağlılığı değil, hayata olan bağlılığı, yaşam sevinci ve o inatları bizi çok derinden etkilemiştir. Önümüzde o bir sancaktardı aslında ve yaptığı en büyük kötülükte sanki bizi hiç ölmeyeceğini kendisini inandırmış olmasıydı. O yüzden genç bir arkadaşımızı kaybetmiş gibi gibi üzüntü içindeyiz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler