" Tüm engelleri aşacağız"

Trabzonspor’da büyük bir rekabetin yaşandığı hücumhattının önemli silahlarından olan Yusuf Erdoğan, üst üste gelen kötü sonuçları unutturacaklarını iddia etti.    Milli aranın toparlanmak için iyi bir fırsat olduğunu dile getiren Bordo-Mavililer’in yıldız

" Tüm engelleri aşacağız"
Trabzonspor’da büyük bir rekabetin yaşandığı hücumhattının önemli silahlarından olan Yusuf Erdoğan, üst üste gelen kötü sonuçları unutturacaklarını iddia etti. 
 
Milli aranın toparlanmak için iyi bir fırsat olduğunu dile getiren Bordo-Mavililer’in yıldızı, “Biz büyük bir camiayız, güçlü bir takımız. Son haftalarda üst üste yaşananlar ortada. Ancak biz bunları konuşmak istemiyoruz daha fazla. Konuyla ilgili mutlaka büyüklerimiz gerekeni yapacaktır. Bizim üzerimize düşen bu takımı tekrar hak ettiği yere, zirveye çıkarmak. O zaman da taraftarımızın tekrar bizi alkışlayacağından hiç kuşkum yok” değerlendirmesini yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler