Tüm dünya kabul etti!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu 30 Ağustos Zafer Bayramı için bir kutlama mesajı yayınladı.Türk milletinin tarihindeki dönüm noktalarından biri sayılan ve yeniden şahlanışı müjdeleyen Zafer Bayramı'nın 92.yıldönümünü kutla

Tüm dünya kabul etti!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu 30 Ağustos Zafer Bayramı için bir kutlama mesajı yayınladı.

Türk milletinin tarihindeki dönüm noktalarından biri sayılan ve yeniden şahlanışı müjdeleyen Zafer Bayramı'nın 92.yıldönümünü kutlamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Başkan Gümrükçüoğlu mesajında şu görüşlere yer verdi:

"Bağımsızlığını kazanma uğrunda yıllarca mücadele veren, tüm yokluklara karşı bu haklı mücadeleden dünya tarihinde eşine az rastlanır bir zaferle çıkan Türk Milleti, Mustafa Kemal Paşa önderliğinde bağımsız, güçlü ve çağdaş bir devlet olmayı başarmıştır. 30 Ağustos Zaferi ile tüm mazlum halklara örnek teşkil edecek biçimde işgalci güçlere unutulmayacak bir ders veren milletimiz, hiçbir şekilde bağımsızlık ve hürriyetinden ödün vermeyeceğini, sonsuza kadar var olacağını tüm dünyaya kabul ettirmiştir.
Kurtuluş Savaşı'nın başarı noktası olan, birlik ve dayanışma içinde gösterilen çabaları hedefine ulaştıran 30 Ağustos Zaferi, Türk Milleti'nin fedakârlığının, kararlılığının ve vatan sevgisinin önemli ve anlamlı bir göstergesidir."

Türk milletinin daha çok çalışması gerektiğini belirten Gümrükçüoğlu, "Bunun için hiç durmadan gece gündüz demeden çalışarak daha güçlü bir ekonomiye sahip ülke olmanın yanında diğer taraftan daha demokratik, insan haklarına daha fazla özen gösteren bir yapıya kavuşmanın azim ve kararlılığından taviz vermemeliyiz. 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını, bu toprakları canlarını verip kanlarıyla yıkayarak bizlere vatan yapan aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi saygı ve minnetle anıyor; yüce Milletimizin ve değerli hemşerilerimin Zafer Bayramı'nı kutluyorum.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem