Tükürük kavgası: 3 yaralı

Edinilen bilgiye göre olay, Seyhan ilçesi Yeşilyurt Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, İbo Osman Caddesi’nde hırdavatçı dükkanı bulunan Şevki S., arkadaşları Atilla D. ve Muhittin E. ile birlikte kaldırımda oturup çay içmeye başladı.ÇAY BOĞAZINA K

Tükürük kavgası: 3 yaralı

Edinilen bilgiye göre olay, Seyhan ilçesi Yeşilyurt Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, İbo Osman Caddesi’nde hırdavatçı dükkanı bulunan Şevki S., arkadaşları Atilla D. ve Muhittin E. ile birlikte kaldırımda oturup çay içmeye başladı.

ÇAY BOĞAZINA KAÇINCA TÜKÜRDÜ

Bir süre sonra Şevki S.’nin boğazına çay kaçınca yola doğru tükürdü. Bu sırada tükürük yoldan geçen yine hırdavatçılık yapan komşusu Cafer M.’nin ayağına sıçradı. Cafer M. sinirlenerek küfür edince komşular arasında kavga çıktı. Cafer M., Şevki S.’nin arkadaşlarını sandalye ile darp etti.

POMPALI TÜFEKLE AYAKLARINDAN VURDU

Şevki S. de dükkandan pompalı tüfeğini getirip Cafer M.’yi bacak ve ayaklarından vurdu. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine gelen polis, Şevki S.’yi gözaltına aldı.

HASTANEYE KALDIRILDI

Yaralanan Cafer M. olay yerine çağrılan ambulansla hastaneye kaldırdı. Diğer hafif yaralı iki kişi de diğer ambulansla hastaneye götürüldü. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler