Tuğrul Türkeş Başbakanlık’ta

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun hükümeti kurma çalışmaları kapsamında kabinede yer alması için mektup gönderdiği Alparslan Türkeş'in oğlu Tuğrul Türkeş, Başbakanlık Resmi Konutu'na geldi.Seçim hükümeti kurma çalışmaları kapsamında kabinede yer alması için mi

Tuğrul Türkeş Başbakanlık’ta

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun hükümeti kurma çalışmaları kapsamında kabinede yer alması için mektup gönderdiği Alparslan Türkeş'in oğlu Tuğrul Türkeş, Başbakanlık Resmi Konutu'na geldi.

Seçim hükümeti kurma çalışmaları kapsamında kabinede yer alması için milletvekillerine mektup gönderen Başbakan Ahmet Davutoğlu, MHP Ankara Milletvekili Tuğrul Türkeş'ten olumlu cevap almıştı. Türkeş, Başbakan Davutoğlu'na yazılı cevap vererek "Bakanlık teklifini kabul ettiğini" açıklamıştı. Başbakan Davutoğlu da Türkeş'e gösterdiği devlet adamlığı için teşekkür etmişti. Türkeş'in ismi Başbakan Yardımcılığı için kulislerde geçiyor. Dolayısıyla, bugün Başbakanlık Resmi Konutu'da gerçekleştirecek görüşmede, kendisine hangi Bakanlığın verileceği konusunun ele alınması bekleniyor.

Milletvekillerine verilen süre saat 18.00'da doluyor. İşte, tam bu saatlerde Başbakan Davutoğlu'nun konuğu Tuğrul Türkeş oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler