TTSO'dan iki anlamlı ziyaret

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M.Suat Hacısalihoğlu beraberinde Yönetim Kurulu ve Başkanlık Divani üyeleri ile birlikte oda eski Meclis Başkanlarından Kenan Oltan ile Meclis Üyesi Sabit Sabır’a ziyarette bulundu.   MECLİS ÜYESİ SABİT SABIR’A GEÇM

TTSO'dan iki anlamlı ziyaret
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M.Suat Hacısalihoğlu beraberinde Yönetim Kurulu ve Başkanlık Divani üyeleri ile birlikte oda eski Meclis Başkanlarından Kenan Oltan ile Meclis Üyesi Sabit Sabır’a ziyarette bulundu.
 
MECLİS ÜYESİ SABİT SABIR’A GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ
TTSO heyeti dün ilk ziyaretini geçirdiği rahatsızlık sonrası İstanbul’da başarılı bir ameliyat olan Sabit Sabır’ı evinde ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Hacısalihoğlu ve TTSO heyeti Sabır’a geçmiş olsun dileyerek en kısa sürede sağlığına kavuşmasını arzu ettiklerini belirttiler.
600-001.jpg
 
Soğuksu’daki evinde dinlenen Sabit Sabır eşi Neşe Hanım ile karşıladığı konuklarına her gün daha iyiye gittiğini söyledi. Türkiye ve Ortadoğu gündemi ile dünya ekonomisindeki krizi yakından takip ettiğini ifade eden Sabır, bütün dünya için zor olan bu günlerin aşacağını ümit ettiğini söyledi.
 
MECLİS BAŞKANLARINDAN KENAN OLTAN’A İŞYERİNDE ZİYARET
Heyet ikinci ziyaretini TTSO Meclis Başkanlarından Kenan Oltan’a yaptı. Pazarkapı mahallesindeki işyerinde ziyaret edilen Kenan Oltan, konuklarını oğlu Orhan ve kızı Güler ile karşıladı. Yakın zamanda doğum günü kutlanan Kenan Oltan için konukları ile birlikte yeniden yaş günü pastası kesildi.   Kenan Oltan daha sonra aile bireyleri ve TTSO camiası ile birlikte anı fotoğrafı çekildi.
40-001.jpg
 
TTSO BAŞKANI M. SUAT HACISALİHOĞLU
Başkan M.Suat Hacısalihoğlu, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nın büyük ve saygın bir kurum olduğunu ifade etti. Meclis eksi Başkanlarından Kenan Oltan ile halen meclis üyesi olan Sabit Sabır’a geçirdiği ameliyat sonrası ziyaretlerde bulunduklarını söyledi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler