TTSO AB Bilgi merkezi Trabzonlularla buluşuyor

TTSO AB Bilgi Merkezi bu hafta biz dizi etkinlik düzenleyecek. 27 Mayıs Cuma Günü saat 18.00’de Viya Kafe’de Trabzonlu yazar Serkan Türk’ün Trabzonlu yazar ve gençlerle gerçekleştireceği söyleşiyle başlayacak olan etkinlikler dizisi 30 Mayıs Pazartesi gün

TTSO AB Bilgi merkezi Trabzonlularla buluşuyor

TTSO AB Bilgi Merkezi bu hafta biz dizi etkinlik düzenleyecek.

27 Mayıs Cuma Günü saat 18.00’de Viya Kafe’de Trabzonlu yazar Serkan Türk’ün Trabzonlu yazar ve gençlerle gerçekleştireceği söyleşiyle başlayacak olan etkinlikler dizisi 30 Mayıs Pazartesi günü Saat 10.00’da Trabzon İl Kültür Müdürlüğü sergi salonunda Trabzonlu küçük mucitlerin icatlarının sergisiyle sürecek. Etkinlikler dizisi 5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısıyla Çalköy’de düzenlenecek olan doğa yürüyüşü ile sona erecek. 
 
Trabzon AB Bilgi Merkezi Koordinatörü Yakup Karbuz, 9 Mayıs Avrupa Günü dolayısıyla Trabzon Zağnos Paşa Konakları’nda İtalyan Şef Claudio Chinali’nin katılımıyla düzenlenen “Annen İçin Bir Avrupa Yemeği Pişir” etkinliğiyle başlayan etkinlikler dizisinin hız kesmeden sürdüğünü kaydetti. Karbuz, yapılacak olan etkinliklere ilişkin şu bilgileri verdi: “27 Mayıs Cuma günü saat 18.00’de Trabzonlu Yazar Serkan Türk’ün katılımıyla AB Sohbetleri üst başlığıyla sürdürdüğümüz söyleşi dizisine “Avrupa Birliği’nde Türkiye Edebiyatı” konusuyla devam edeceğiz. Bu söyleşiyle Trabzonlu yazarlar ve gençlere ulaşmayı amaçlıyoruz.
 
Öte yandan Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte gerçekleştirdiğimiz Küçük Mucitler Proje Yarışması’nın sergisini de 30 Mayıs Pazartesi Günü saat 10.00’da açacağız. Trabzonlu çocukların zekasının bir yansıması olan icatlarını, projelerini bu sergide görme olanağı yakalayacağız. Ve son olarak ise 5 Haziran Dünya Günü dolayısıyla Trabzon’un Düzköy ilçesine bağlı Çalköy beldesinde bir doğa yürüyüşü gerçekleştireceğiz. “Koruyacak çok şey var” üst başlığıyla gerçekleştirilecek bu etkinlik kapsamında doğaya karşı duyarlı olunması gerektiği mesajını verilirken diğer yandan AB Bilgi merkezimizin çalışmaları ve AB çevre politikaları üzerine katılımcılarla sohbet edeceğiz” dedi.
 
TTSO Trabzon AB Bilgi Merkezi tarafından gerçekleştirilen etkinliklerin tümü ücretsiz ve halkın katılımına açık olacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler