TS'ye bilet indirimi çare olmadı

Trabzonspor'da yönetimin iç saha maçlarındaki seyirci sorununu çözmek için bilet fiyatlarında yaptığı indirim de işe yaramadı. Bordo mavili takımın Çaykur Rizespor maçını sadece 6 bin 282 taraftar izledi.Pahalı transferlere rağmen sezon başından bu yana t

TS'ye bilet indirimi çare olmadı

Trabzonspor'da yönetimin iç saha maçlarındaki seyirci sorununu çözmek için bilet fiyatlarında yaptığı indirim de işe yaramadı. Bordo mavili takımın Çaykur Rizespor maçını sadece 6 bin 282 taraftar izledi.

Pahalı transferlere rağmen sezon başından bu yana taraftar konusunda büyük sıkıntı yaşayan ve Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nu doldurmayı bir türlü başaramayan Trabzonspor'da, ne Ersun Yanal'ın gelişi, ne iyi sonuçlar, ne de bilet fiyatlarında yapılan indirim bu soruna çare olmadı.

Gençlerbirliği maçı sonrasında teknik direktör Ersun Yanal ve futbolcuların, taraftarların tribüne gelmemesine sitem etmesi üzerine sorunun çözümü için çare arayan yönetimin indirim planı tutmadı. Çaykur Rizespor maçı öncesinde kale arkası biletlerinin 30 liradan 10 liraya, 50 liradan satılan maraton tribünü biletlerinin de 30 liraya düşürülmesine rağmen, bordo mavililerin 3-2 kazandığı bu maçı sadece 6 bin 282 taraftar takip etti.

KUPA MAÇINA BİR İNDİRİM DAHA

Trabzonspor yönetimi, yarın Akhisar Belediyespor ile oynanacak olan kupa maçında bilet fiyatlarında bir indirim daha yaptı. Akhisar maçında kale arkası 10, maraton tribünü için 20, kapalı kenar 40, kapalı orta 50, VIP 100, VIP özel 500 liradan satışa sunulacak. Trabzonspor'da lig maçlarında kapalı kenar 80, kapalı orta 100, VIP 200, VIP özel bin liradan satılıyordu. Yönetimin yaptığı yüzde 50'lik indirimin sonucu yarın akşam belli olacak.

BİLET FİYATLARI: Kale Arkaları: 10 TL, Maraton ve Misafir: 20 TL, Kapalı Kenar: 40 TL, Kapalı Orta: 50 TL, Vip: 100 TL, Vip Özel (3. Sıra ve sonrası) : 500 TL

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor