TS'nin sponsoruna büyük tepki!

Trabzonspor'un resmi sponsoru olduğunu açıklayan Reza Zarrab' medyada büyük tepki... 17 Aralık Operasyonunun 1 numaralı ismi olarak görülen Zarrab'ın Türk Bayrağı önünde röportaj vermesi olay oldu.  17 Aralık operasyonunda gözaltına alınan ve daha sonra s

TS'nin sponsoruna büyük tepki!
Trabzonspor'un resmi sponsoru olduğunu açıklayan Reza Zarrab' medyada büyük tepki... 17 Aralık Operasyonunun 1 numaralı ismi olarak görülen Zarrab'ın Türk Bayrağı önünde röportaj vermesi olay oldu.
 
 
17 Aralık operasyonunda gözaltına alınan ve daha sonra serbest bırakılan Rıza Sarraf'ın, konuk olduğu A Haber'de, Türk bayrağı önünde açıklamalarda bulunması yazılı ve görsel basında tepki gördü.
 
 
CNNTÜRK'te yayınlanan 'Parametre' programında konuşan gazeteci Hakan Çelik ve bir başka gazetenin temsilcisi Deniz Zeyrek, Türk bayrağı önünde gerçekleşen röportajı sert bir dille eleştirirken, manzaranın son derece rahatsız edici ve Rıza Sarraf'ı aklamaya yönelik olduğunu belireterek ' oldu olacak Cumhurbaşkanı adayı olsun' sözleriyle eleştirdi.
 
Bu eleştirilerin paralelinde bir tepki de Sözcü gazetesinden geldi. 'CUMHURBAŞKANI REZA OLSUN' manşetiyle çıkan gazete, iktidara rüşvet vermekle suçlanan Sarraf'ın, 'Türk bayrağı önünde aklanmaya çalışılmasına tepki büyük' sözleriyle programı eleştirdi.
 
Tartışmaların odağındaki programı köşesine taşıyan isimlerden biri olan yazar Erdal Sağlam'da 'Aranan babayiğit bulundu' başlıklı yazısında, 'son günlerde yaşadığımız gelişmeler bence seçim öncesi dinlediğimiz, o halkın önem vermediği söylenen, dinleme kayıtlarının gerçek olduğunu teyit eder nitelikte' ifadelerini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler