Ts’li oyuncuya ilginç tesadüf

Trabzonspor’un Kayseri Erciyespor maçında sakatlanıp  sağ ayak fibula kemiğinde kırık tespit edilen ve 8 hafta sahalardan uzak kalan  Deniz Yılmaz yine bir Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçıyla yeniden 18 kişilik kadroya girmeyi başardı.Uzan bir a

Ts’li oyuncuya ilginç tesadüf

Trabzonspor’un Kayseri Erciyespor maçında sakatlanıp  sağ ayak fibula kemiğinde kırık tespit edilen ve 8 hafta sahalardan uzak kalan  Deniz Yılmaz yine bir Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçıyla yeniden 18 kişilik kadroya girmeyi başardı.

Uzan bir aranın ardından yeniden yeşil sahalara dönen Deniz Yılmaz Teknik Direktör Ersun Yanal tarafından 18 kişilik kadroya dahil edildi.

Deniz Yılmaz Maç öncesi yaptığı açıklamada, "Bugün çok mutluyum.Hocam çok teşekkür ederim.İnşallah böyle sakatlıklar yaşanmaz.Bu hafta iyi hazırlandık bu maçta da 3 puanı kimseye bırakma niyetimiz yok" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor