TS'de zorlu dönem sona erdi

Sezona 3 kulvar da hedef koyarak başlayan Karadeniz ekibi, 3 günde bir maç oynayarak sıkıntılı bir süreç geçirmişti.Ziraat Türkiye Kupası ve UEFA Avrupa Ligi'ne veda edilmesinin ardından Trabzonspor’da da 3 günde bir maç oynama dönemi bitti. Görevde bulun

TS'de zorlu dönem sona erdi

Sezona 3 kulvar da hedef koyarak başlayan Karadeniz ekibi, 3 günde bir maç oynayarak sıkıntılı bir süreç geçirmişti.

Ziraat Türkiye Kupası ve UEFA Avrupa Ligi'ne veda edilmesinin ardından Trabzonspor’da da 3 günde bir maç oynama dönemi bitti. Görevde bulunan teknik direktör Vahid Halilhodzic ve Ersun Yanal, takımın sürekli 3 günde bir maç oynamasından dolayı istedikleri çalışma ortamını bulamamaktan yakınmıştı.

Sakat ve cezalı oyuncuların yokluğu ve Afrika Kupası'na katılan oyunculardan dolayı sıkıntılı bir süreç geçiren teknik direktör Ersun Yanal da artık takımla birlikte daha çok vakit geçirebilecek. Bundan sonraki süreçte haftada bir lig maçı oynayacak olan bordo-mavililer, teknik ve taktik yönden daha çok hazırlanma fırsatı bulacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler