TS'de onlara şans doğdu!

Trabzonspor'da uzun süredir forma giymeyi bekleyen futbolculara da sakat, cezalı ve kadro dışı kalanlar futbolcular nedeniyle forma fırsatı doğdu.Teknik sorumlu Hami Mandıralı'nın, Aykut Demir'in yokluğunda Mustafa Yumlu'nun yanında Caner Osmanpaşa'yı oyn

TS'de onlara şans doğdu!

Trabzonspor'da uzun süredir forma giymeyi bekleyen futbolculara da sakat, cezalı ve kadro dışı kalanlar futbolcular nedeniyle forma fırsatı doğdu.

Teknik sorumlu Hami Mandıralı'nın, Aykut Demir'in yokluğunda Mustafa Yumlu'nun yanında Caner Osmanpaşa'yı oynatması bekleniyor. Colman ve Zokora'nın kadro dışı kalmasına rağmen bu bölgede halen daha forma bulamayan Soner Aydoğdu da, Mandıralı'nın gözüne girmek için mücadele veren isimler arasında yer alıyor. Sakat olan Özer Hurmacı'nın yerine ise Yusuf Erdoğan'ı ilk 11'de düşünen genç çalıştırıcının diğer bölgelerde ise değişikliğe gitmeyi düşünmediği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor