TS Yönetimi Samsun'a Taşıdı!

Trabzonspor'un banka hesapları ve kredileri artık Trabzon dışında.Trabzonspor Denizbank'ın Trabzon Şubesi'nde bulunan banka hesaplarının bundan bir süre önce aynı bankanın Samsun Şubesine taşıması iş ve finans çevreleri tarafından tepki ile karşılanıyor.T

TS Yönetimi Samsun'a Taşıdı!

Trabzonspor'un banka hesapları ve kredileri artık Trabzon dışında.

Trabzonspor Denizbank'ın Trabzon Şubesi'nde bulunan banka hesaplarının bundan bir süre önce aynı bankanın Samsun Şubesine taşıması iş ve finans çevreleri tarafından tepki ile karşılanıyor.

Trabzonspor gibi Büyük bir kulübün hesaplarının, kredilerinin Trabzon dışında durması Trabzon ve Trabzonspor'un imajına zarar vermesi bir yana, bu hamlenin Trabzonspor tarafından neden yapıldığı ise merak ediliyor.

Bankanın en önemli müşterilerinden biri durumundaki Trabzonspor'un hesaplarının Samsun'a taşınması, yıllardır bölge müdürlükleri konusunda verdikleri rekabette Trabzon'a eksi puan kazandırırken yapılan bu hamlenin Trabzon'un bacasız fabrikası Trabzonspor tarafından yapılması ise kaygı ile karşılanıyor.

Konu ile ilgili görüşlerini aldığımız Trabzonspor Yöneticisi, kendisine yönelttiğimiz "Neden Trabzonspor'un hesapları Samsun'a taşındı" sorusuna "işlemlerimiz orada daha hızlı yapılıyor, Ankara'ya da yakın, ayrıca bankanın Bölge Müdürlüğü'de Samsun'da, Bölge Müdürü sayın Seyfi Doğan Ataken'de Trabzonlu" şeklinde cevap verdi.

Trabzonspor'un işlemlerinin daha hızlı bir şekilde yürütülmesini sağladığı için hesapların Samsun'a taşındığı şeklinde görüş belirtilen Bölge Müdürü Seyfi Doğan Atakent Bankanın Tarımla ilgili yaptığı hizmetler konusundaki  çalışmaları ile ilgili sık sık kamuoyunu bilgilendirme toplantıları da yapması ile hatırlanıyor.

Trabzonlu Bölge Müdürü 2010 yılında Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası'nı da ziyaret etmiş tarıma verdikleri desteği TTSO Başkan yardımcısı Çoşkun Kahraman'a şu sözlerle anlatmıştı " Sanatçı Ebru Gündeş’e Tekirdağ’da 100 başlık anahtar teslimi çiftlik kurduk. Bu sektörle hiç ilgisi olmayan Arkas Holding’e de çiftlik kurduk”

Trabzonspor Bu Yanlıştan Dönmeli

Konu ile ilgili görüşlerine başvurduğumuz Ticaret ve Finans çevreleri, Trabzonspor'un bir an önce bu yanlıştan vazgeçmesini ifade ederek "Aynı bankanın Samsun Şubesi ile Trabzon şubesi arasındaki işlemlerin hız farklılıkları göstermesi açıklaması hayretle karşılıyoruz. Kaldı ki Bölge Müdürü Trabzonlu Samsun'da Trabzonspor'a farklı hizmet veriyor da kendisine bağlı Trabzon Şubesi'nde bu hizmeti neden verdirmiyor, Trabzonspor'un ekonomik menfaatleri açısından ise aynı bankanın şubeleri arasında bir farklılık olamaz" şeklinde görüş belirttiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor