TS Grup’tan mesaj; 3 bin TL ile 26 milyonluk yatırım

Trabzon’da 26 Milyonluk yatırımı ile dikkat çeken TS Grup, bir yandan yatırımlarına devam ederken bir taraftan da, şehrin öncelikleri sıralamasında yer alan turizm alanında yeni projelerini hayat geçirmenin planlarını yapıyor. TS Grup Bünyesindeki TS Gold

TS Grup’tan mesaj; 3 bin TL ile 26 milyonluk yatırım

Trabzon’da 26 Milyonluk yatırımı ile dikkat çeken TS Grup, bir yandan yatırımlarına devam ederken bir taraftan da, şehrin öncelikleri sıralamasında yer alan turizm alanında yeni projelerini hayat geçirmenin planlarını yapıyor. TS Grup Bünyesindeki TS Gold Otel, TS Park Otel, TS Tur ve Nayla Cafe Restaurant hakkında bilgilerinde aktarıldığı toplantıya çok sayıda basın mensubu katıldı.

TS Grup Genel Koordinatörü Ziya Koç, TS Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nail Öztürk, Yönetim Kurulu Üyeleri Cemil Öztürk, Mehmet Bayraktar ve Ahmet Çelik TS Grup kuruluyu olan Nayla Cafe Restaurant’da Trabzon Basını ile bira araya geldi.

13091871_1156701271091018_52211364_o.jpg

TURİST FINDIK TOPLAYACAK

Toplantıda söz alan Yönetim Kurulu Üyesi Cemil Öztürk, 4 ortağın her ay 3 bin TL bankaya yatırarak gelinen noktada 26 milyonluk bir yatırım gerçekleştirdiğini, tek amaçlarının Trabzon’a hizmet olduğunu ifade etti. Hedefleri arasında Trabzon’a gelen turistlerin kalma süresini uzatmak için değişik bir otel konsepti olduğunu belirten Öztürk, ‘Trabzon’a gelen turistlerimiz Uzungöl’ü geziyor, Sümela’yı geziyor, en fazla 2 günde Trabzon’u bitiriyor. Bizim düşüncemiz 50 dönüm bir arazı üzerine, gelen turistlerin hamakta uzanıp dinleneceği, bahçesinde fındık toplamanın, çay kesmenin, çilek toplamanın hazzını yaşayacağı, doğal yaşamın içinde uzun süre kendini dinlendirebileceği bir yaşam ve dinlenme alanını faaliyete geçirmektir. Bunun için bize büyük bir arazi gerekiyor, malum arazi fiyatları yüksek ama biz Trabzon için her zaman her türlü fedakarlığa hazırız’ ifadelerini kullandı.

13084087_1156701194424359_1461244557_n.jpg

KENDİMİZE YETERİZ AMA TRABZON’A KAZANDIRMALIYIZ

TS Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nail Öztürk ise toplantıya katılan tüm sasın mensuplarına teşekkür ederek ‘Bizim amacımız öncelikli para kazanmak değildir. Hepimizin TS Grup haricinde önemli bir istihdam ve ticaret hacmi vardır. Fakat biz bu şehre sevdalı insanlar olarak ne yapabiliriz dedik ve TS Grup’u her geçen gün büyüttük. Otellerimiz, restaurantımız, tur şirketimiz. Hepsinde tek gayemiz önce insan kazanmak ve kaliteli hizmet vermekti. Para bizde hep sonraki aşamadır. İşimizi iyi yapıp şehrimize katkı sağlıyabiliyorsak ne mutlu bize’ ifadelerini kullandı.

O BİNA TRABZON’A YAKIŞIR OLMALI

Trabzon’da taş üstüne taş koyana minnettarlıklarını her zaman dile getirdiklerini belirten Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Bayraktar, Trabzon’un meydanındaki tarihi eski Yeşilyurt Otel’in binasını alarak restora etmeye çalıştıklarını, TS Park otel olarak tarihe ışık tutan bir mekan haline getirmeye çalıştıklarını belirterek, ‘Biz istiyoruz ki o tarihi bina eski kimliğine kavuşsun. Eskiden Trabzon’un Pera Pasas’ı idi. Sonra imajı bozuldu. Biz aldık ve inanın iğne ile duvarları kazıyarak tarihi ortaya çıkarmak için 3 kat sıva söktük. İçindeki kemerleri ortaya çıkardık. Fakat binanın komple aynı Trabzon Büyükşehir Belediyesi veya karşısındaki bina gibi baştan sona restore edilmesi gerekiyor. Biz her türlü maddi manevi fedakarlığa hazırız. Fakat orası 21 hisseli, alt katta iş yerleri var, tapu sıkıntısı var. Anıtlar Kurulu ve belediyeler ile sürekli istişare halindeyiz, sağ olsunlar bizlere yardımcı oluyorlar. Biz istiyoruz ki o binayı yani Trabzon’un tarihini hep birlikte ortaya çıkaralım. Trabzon kamuoyunun ve siz değerli basın mensuplarının da bizlere destek olmasını arzuluyoruz. TS Gold oteli de aldığımızda içinde büyük bir çalışma yaparak süit otel haline getirdik. İşin özü biz istiyoruz ki yaptığımız her işi Trabzon’a yakışır kalitede yapalım’ ifadelerini kullandı.

13090154_1156701191091026_1306668311_n.jpgTRABZON LEZZETLERİ ÖNEMLİ

TS Grup Yönetim Kurulu Üyelerinden Ahmet Çelik’de toplantının düzenlendiği Nayla Restaurant’ın, yenilenen yüzü ve hizmet anlayışı ile kısa sürede kendini kabullendirdiğini belirterek ‘Biz burayı devraldığımızda ismi Serander’di, ismini değiştirmek orundaydık ve aynı anlamı taşıyan Nayla yaptık. Bizimde gayemiz yöresel lezzetlerimizi ve Türk Mutfağını misafirlerimize en güzel şekilde sunmaktır. Biz müşterilerimizi güler yüz ile karşılıyoruz, onlara en iyi hizmeti vermek için azami gayret sarf ediyoruz. Çünkü bu sektörde birinci memnuniyet unsuru güler yüz ve hizmettir. İşte bunu başardığımız için Nayla olarak her geçen gün müşteri portföyümüzü arttırıyoruz. İlgilerinden ötürü değerli Trabzonlulara ve yerli yabancı turistlerimize teşekkür ediyorum’ dedi.

TS GRUP-TRABZON SEVERLER GRUBUDUR

TS Grup Genel Koordinatörü Ziya Koç’da toplantıda söz alarak yatırımlar hakkında bilgiler verdi. Koç TS Grup’un Trabzon Sevdalıları olarak 2008 yılında 4 işadamı tarafından kurulduğunu belirterek, ‘ ekmeğini Trabzon’da kazanan ve Trabzon ile paylaşan, şirket ortaklarının diğer ticari faliyetleri ile 200’a yakın istihdamı sağlayan, isminden de anlaşılacağı gibi Trabzon Severler Gurubu olarak öz ve öz Trabzon merkezli bir şirkettir. Şirketimiz Faaliyet Alanları turizm ağırlıklı olup, konaklama ve yiyecek içecek sektöründe şehrimize marka değer katan müesseseleri ile her geçen gün kendini çağın gerekliliklerine uygun bir şekilde yenileyip geliştirmektedir. ‘ dedi.

13106092_1156701304424348_1039716075_o.jpgBAKAN BAŞKAN VE VEKİLLERE TEŞEKKÜR

Koç son dönemde turizm adına önemli atılımların olduğu Trabzon’da bu manada emeği geçenlere de teşekkür ederek, ‘Şehrimizde özellikle son 10 yıldır turizm alanında önemli bir ivme kazanmış, son 5 yılda da turizmin önemli bir kalkınmışlık göstergesi ve gelir kapısı olduğunun farkına varılmıştır. Şehrimizin Valisi Sayın Abdil Celil Öz, Büyükşehir Belediye Başkanımız Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Milletvekillerimizin tamamı, Sayın Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Süleyman Soylu’nun önemli gayretleri ve siz kıymetli basın mensuplarımızın katkıları ile Trabzon Türkiye’de ve dünyada bir çekim merkezi olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir. Şehrimizde Sayın Bakanımız Süleyman Soylu başkanlığına yapılan turizm toplantıları, bölgede abi rolünü üstlenme sorumluluğunu bizlere vermiş, bu güzel bir gelişme olmanın yanında omuzlarımızdaki sorumlulluğuda kat kat arttırmıştır. Trabzon, sadece Türkiye’nin değil dünyanın marka şehirleri arasında yer almaktadır. Stratejik konumu, jeopolitik önemi, tarihi ve kültürel miraslarının yanında doğal güzellikleri ile de Trabzon turizmde bölgenin en büyük hak sahibi şehridir. Bizlerde bunun bilinciyle şehrimize katma değer sağlamak, verdiğimiz hizmetlerde sektörün en iyisi olmak, şehrimizde yaşayan veya şehrimize turizm amacı ile gelen misafirlerimize kendi evlerindeki konforu, huzuru, güveni yaşatmanın yanında şehrimizin turizm sektöründeki gelişmişliğini göstermeyi ve onlara Trabzon’un güzelliklerini en iyi şekilde yaşatmayı görev bildik. Bu amaçla da var gücümüzle çalışmaya, sağlam adımlarla büyümeye devam ediyoruz. Şehrimize katkıda bulunmak, şehrimize kazandırarak kazanmak birincil amacımızdır. İşte bu hedeflerimiz doğrultusunda isterseniz sizlere ilimizdeki yatırımlarımızdan bahsedeyim.

TS Gold otel, Ts Park otel, TS Nayla Café Restaurant ve bu sene hizmete giren TS Gold Tour ile birlikte toplam 17 milyon 200 bin TL’lik yatırım ile şehrimize, bölgemize, ülkemize ve yurt dışın dan ilimize gelen misafirlerimize, ilimize ve sektörümüze yakışır kalitede hizmet vermeyi, misafirlerimizin gönül rahatlığı ile istediği hizmeti alarak misafirlerimizin şehrimizden memnun ayrılmalarını sağlamayı en önemli görev bilmektedir.

13112565_1156701264424352_663302158_o.jpgTS Grup işletmelerinin kapasiteleri, yenileme ve yatırım çalışmaları ile ilgili bilgiler vermemiz gerekirse.

TS Park Otel; Meydan Atatürk Alanı:Otelimiz 18. Yüzyıl mimarisini günümüze taşıyan ender yapıtlardan biridir. 2010 yılında Faaliyet süresi başlamış olup Yatırım maliyeti 6 milyon tl dir. Çalışan personel Sayısı 20, kapasitesi 42 oda olup geçen yıl ağırladığı misafir sayısı 11.500 geceleme ile birlikte 24 bin kişidir. TS Gold Otel; Yavuz Selim Bulvarı: 2011 yılında faaliyet süresi başlamış olup Yatırım Maliyeti 6 milyon tl dir.2015 yılı sonuna doğru yapılan kapsamlı tadilat ile 45 standart odası olan otelimiz, 32 adet suit oda yapılarak suit otel konseptine dönüştürülmüştür.Personel Sayısı 25 olup geçen yıl ağırladığı misafir sayısı 13.000 geceleme ile birlikte 25 bin kişidir.

TS Gold Tour: Ocak 2016 yılında faaliyete başlayan seyehat acentamız, 1 milyon 500 bin tl lik yatırım ve bünyesinde bulundurduğu araçlar için Akoluk mahallesinde 2 milyon 500bin tl yatırımla almış olduğu arazi ve 20 kişilik istihdamla turizm sektöründe, tecrübeli tur operatörlerimiz yüksek kalitede dürüst ve yenilikçi hizmet anlayışıyla Bölgemizde, Ülke genelinde ve Yurtdışında iş ve tatil seyehatleriniz için yerli ve yabancı misafirlere hizmek vermektedir.

Nayla Café Restaurant: 2013 yılında faaliyet süresi başlamış olup yatırım maliyeti 1milyon200 bin tldir. Çalışan Sayısı 25 olup kapasitesi kapalı ve açık alanlar la 300 kişiliktir. Geçen yıl ağırladığı misafir sayısı 155 bin kişi olup 2016 yılı hedefimiz 200 bin kişidir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam