TS alamadı şimdi ise...

Sezon başında Trabzonspor'a gelmesi an meselesi olan ancak bir transferi bitirilemeyen Portekiz'in Sporting Lizbon ekibinde forma giyen Cezayirli forvet Islam Slimani için bu kez Fenerbahçe'nin devreye girdiği iddia edildi.Başarılı golcü ülkesinin basının

TS alamadı şimdi ise...

Sezon başında Trabzonspor'a gelmesi an meselesi olan ancak bir transferi bitirilemeyen Portekiz'in Sporting Lizbon ekibinde forma giyen Cezayirli forvet Islam Slimani için bu kez Fenerbahçe'nin devreye girdiği iddia edildi.

Başarılı golcü ülkesinin basınına yaptığı açıklamada Fenerbahçe'den bir teklif almadığını belirtirken, "Geleceğimle ilgili bir endişem yok. Dürüst olmak gerekirse şu an sadece tatilimden keyif almaya bakıyorum. On gün sonra Sporting ile sezona başlayacağım. Bakalım ne olacak..." sözlerini sarf etti.

Sporting ile 2017 yılına kadar sözleşmesi bulunan 27 yaşındaki forvet geçen sezon takımı adına 33 maça çıkıp 15 gol atmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor