Travestilere silahlı baskın! Ölü ve yaralı...

İstanbul Beyoğlu’nda iki travesti evlerinde silahlı saldırıya uğradı. Olayda travestilerden biri hayatını kaybetti diğeri ise yaralandı. Olay, Kamer Hatun Mahallesi Daracık Sokak’ta saat 01.30 sıralarında bir apartmanda meydana geldi. İddiaya göre, İ.Ö. (

Travestilere silahlı baskın! Ölü ve yaralı...
İstanbul Beyoğlu’nda iki travesti evlerinde silahlı saldırıya uğradı. Olayda travestilerden biri hayatını kaybetti diğeri ise yaralandı.
 
Olay, Kamer Hatun Mahallesi Daracık Sokak’ta saat 01.30 sıralarında bir apartmanda meydana geldi. İddiaya göre, İ.Ö. (25) ve M.K. (45) adlı 2 travesti, henüz kimliği tespit edilemeyen 2 kişi tarafından silahlı saldırıya uğradı. Evlerinde silahlı saldırıya uğrayan M. K. boynundan, İ.Ö. adlı travesti ise göğsünden vuruldu. İ.Ö. olay yerinde hayatını kaybetti. Ağır yaralanan M.K. ise Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Yapılan incelemenin ardından İ.Ö.’nün cesedi Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı. Polis kaçan 2 cinayet zanlısının yakalanması için çalışma başlattı.Mahalle sakinlerinden biri, "Yukarıdan iki el silah sesi duyduk sadece. Silah sesinden sonra bir kişi aşağıya indi. O kaçarken biz yukarıya çıktık. Ölen arkadaş bağırıyordu. Biz yukarıya çıktığımız anda arkadaşımız yere düştü. Ben tamponu yapmaya başladığım anda diğer arkadaşlar geldi. İki kişi gelmişler ama kaçan bir kişiyi gördüm sadece" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam