Transferde büyük bomba patlıyor

Son aylarda Real Madrid'in hedefinde olduğu iddia edilen Robert Lewandowski'nin İspanyol devine transferine dair ilk resmi açıklama menajeri Cezary Kucharski'den geldi.   AS gazetisinin geçtiğimiz Aralık ayında Santiago Bernabeu'nun locasında görüntülediğ

Transferde büyük bomba patlıyor
Son aylarda Real Madrid'in hedefinde olduğu iddia edilen Robert Lewandowski'nin İspanyol devine transferine dair ilk resmi açıklama menajeri Cezary Kucharski'den geldi.
 
AS gazetisinin geçtiğimiz Aralık ayında Santiago Bernabeu'nun locasında görüntülediği Kucharski, Der Spiegel gazetesine verdiği röportajda, "Real Madrid birkaç hafta önce bize ulaştı. Onların teklifini dinledik ve Real ile görüştüğümüzü Bayern'e bildirdik" dedi ve Real Madrid'in 27 yaşındaki golcünün peşinde olduğunu doğruladı.
 
LEWANDOWSKİ AYRILIK SİNYALİ VERDİ
2014 yazında Dortmund'dan Bayern'e transfer olan Lewandowski bu sene verdiği bir röportajda, "6 yıldır Almanya'dayım ve burada her şeyi kazandım. Bazen yeni şeyler denemeye ihtiyaç duyabilirsiniz" diyerek Almanya'dan ayrılık sinyalleri vermişti. Geçtiğimiz sezon Bayern Münih formasıyla Bundesliga'da gol kralı olan Polonyalı golcü, 30 gol barajına ulaşan ilk yabancı futbolcu olmuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler