Trabzon'un sürpriz misafiri!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın iki günlük  Trabzon programı kentte önemli misafirlerin ağırlanmasına neden oldu. Başbakan ve eşinin haricinde bakanlar , milletvekilleri ve üst düzey bürokratların yanı sıra sürpriz isimler de Trabzon’a geldi.  Bu isimler

Trabzon'un sürpriz misafiri!
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın iki günlük  Trabzon programı kentte önemli misafirlerin ağırlanmasına neden oldu. Başbakan ve eşinin haricinde bakanlar , milletvekilleri ve üst düzey bürokratların yanı sıra sürpriz isimler de Trabzon’a geldi. 
 
Bu isimlerin başında da Trabzonspor’a yaptığı yardımlarla ve sponsorluklarıyla bilinen sanatçı  Ebru Gündeş’i eşi Azeri iş adamı Reza Zarrab yer aldı.
 
Genç iş adamı Zarrab , Trabzonspor başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve yöneticilerle birlikte Akyazı’nın temel atma törenine katıldı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel