Trabzon'un efsanesi olun

Gençlerbirliği galibiyetinin takımı rahatlattığını belirten teknik direktör Sadi Tekelioğlu dünkü idmandan sonra açıklamalar yaptı, iyi sonuçların devamının geleceğine inandığını vurgulayarak şunları söyledi:   “Fenerbahçe maçında bunun devamı olan iyi so

Trabzon'un efsanesi olun
Gençlerbirliği galibiyetinin takımı rahatlattığını belirten teknik direktör Sadi Tekelioğlu dünkü idmandan sonra açıklamalar yaptı, iyi sonuçların devamının geleceğine inandığını vurgulayarak şunları söyledi:
 
“Fenerbahçe maçında bunun devamı olan iyi sonuçlardan birini elde ederiz inşallah. Fenerbahçe ile sadece bir maç yapmaya gidiyoruz. Ortamı germek istemiyoruz. Fenerbahçe’nin bütün maçlarını zaten izledik. Oyuncularımız, hocalarımız rakibi tanıyor. Tedbirlerimizi alacağız. Oyun kurgumuzu rakibe göre belirleyeceğiz. Bu tür maçlar için ’hocasız da gidilse takım motive olur’ sözü vardır. Camianın 6 Aralık’taki kongre arifesinde böyle bir galibiyete ihtiyacı var.”
 
‘17 yıllık seri bitsin’
 
Tekelioğlu’nun takımı motive etme adına son toplantıda yaptığı konuşma ise futbolcuları şimdiden maçın havasına soktu. 17 yıldır Kadıköy’de kazanamadıklarına vurgu yapan deneyimli teknik adam, “Böyle bir fırsat bana bile gelmedi. Siz Trabzonspor’un futbolcuları olarak bir maçta tarihe geçebilirsiniz. Kadıköy’de kazanarak unutulmazlar arasına girebilirsiniz” sözleriyle takımını ateşliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor