Trabzon'un alt yapısını güçlendireceğiz

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, "Sağlık kenti olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Trabzon'un daha kaliteli sağlık hizmeti verebilmesi için altyapısını güçlendireceğiz" dedi.Trabzon Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ni ziyaret eden Vali Öz, yeni oluştu

Trabzon'un alt yapısını güçlendireceğiz

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, "Sağlık kenti olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Trabzon'un daha kaliteli sağlık hizmeti verebilmesi için altyapısını güçlendireceğiz" dedi.

Trabzon Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ni ziyaret eden Vali Öz, yeni oluşturulan birimlerde incelemede bulundu.

Numune kampüsünde kurulacak yeni birimlerle hastanenin daha işlevsel hale geleceğini ifade eden Vali Öz, "Hastanemiz bünyesinde oluşturulan ameliyathanenin düzenlemesi tamamlandı. Kadın Doğum ve Çocuk Servisi ile ilgili de önümüzdeki süreçte yeni çalışmalarımız ve onarımlar gerçekleştirilecek" dedi.

Hastane bünyesinde psikiyatri, alkol ve madde bağımlılığı İle mücadele merkezinin kurulmasıyla ilgili çalışmaları da hızlandıracaklarını anlatan Öz, "Bazı bölümlerde yapılacak onarım ve düzenlemelerle Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanemiz daha modern, daha sağlıklı hizmet verebilir bir hale gelecektir. Sağlık kenti olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Trabzon'un daha kaliteli sağlık hizmeti verebilmesi için altyapısını güçlendireceğiz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Sağlık