Trabzon'un acısı büyük

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Trabzonspor’un ilk Başkanı,  Türk-İran İş Konseyi Başkanı ve Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ali Osman Ulusoy’un vefatından ötürü bir açıklama yaptı.Başkan Gümrükçüoğlu Ulusoy

Trabzon'un acısı büyük

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Trabzonspor’un ilk Başkanı,  Türk-İran İş Konseyi Başkanı ve Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ali Osman Ulusoy’un vefatından ötürü bir açıklama yaptı.

Başkan Gümrükçüoğlu Ulusoy’un Trabzon için çok büyük bir değer olduğunu ifade ederek, “Hayatı boyunca çalışan, insanların da çalışmasını ve üretmesini teşvik eden, Trabzon sevdalısı bir büyüğümüzü kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz.  Trabzon aşığı olan, doğduğu, büyüdüğü kenti her zaman önceliği olarak tutan, Trabzon’un özellikle ekonomik yönden gelişmesi için varını yoğunu ortaya koyan Ali Osman Ulusoy ağabeyimizi  kaybetmenin hüznünü yaşıyoruz. Acımız çok büyük. Kendisine Allah’tan rahmet geride kalan yakınlarına,  Trabzon halkına ve Trabzonspor camiasına başsağlığı diliyorum” dedi. 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem