Trabzon'u uçuracağız...

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon Milletvekili adayı Süleyman Soylu, yapacakları yatırımlarla Trabzon'u uçuracaklarını söyledi.Süleyman Soylu, Trabzon'un Sürmene İlçesi'nde çoşkulu bir şekilde karşılandı.Soylu ve beraberindekiler, Araklı İlçesi'

Trabzon'u uçuracağız...

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon Milletvekili adayı Süleyman Soylu, yapacakları yatırımlarla Trabzon'u uçuracaklarını söyledi.

Süleyman Soylu, Trabzon'un Sürmene İlçesi'nde çoşkulu bir şekilde karşılandı.Soylu ve beraberindekiler, Araklı İlçesi'nde esnaf ziyaretinin ardından komşu ilçe olan Sürmene'ye onlarca araçlık konvoyla giriş yaptı. Partililer ve vatandaşlar tarafından çoşkulu bir şekilde karşılanan Soylu, seçim otobüsünden vatandaşları selamladı, Sürmene'de sanayi esnafını  ziyaret etti.

Soylu, esnaf ziyaretinin ardından ise parti ana kademe, Gençlik ve Kadın kolları, mahalle Başkanları  STK ve dernek temsilcilerinin de iştirak ettiği bir toplantıya katıldı.

Soylu burada yaptığı konuşmada ise "Karadeniz ve Trabzon   insanının hiç bir endişesi olmasın" diyerek "Karadeniz'in Trabzon'un ne meselesi varsa bunları çözmek için buradayız. Trabzon'a bugüne kadar sayısız yatırım getirdik, hala da yeni projelerimiz ve yatırım planlarımız var. Güzel, anlamlı, her birinizin hoşuna gidecek, Trabzon'u sadece Giresun'un ve Rize sınırının arasındaki bir il değil, bu bölgedeki kendi konumunu iyi paylaşabilecek, bir eli İran sıırında bir eli  Ortadoğu'da olacak, bir eli Erzurum'da  bir eli Ezincan'da olacak ulaşım, sağlık, eğitim, turizm ve istihdam projeleriyle birlikte, Trabzon'u 2050 yılına kadar planlayan bir anlayışı hep birlikte ortaya koyacağız. 13 yıldır yaptıklarımız, bunun alt yapısıdır" dedi.

Hizmet bayrağını daha da yukarılara çıkarmak için büyük bir gayretin içinde olduklarını belirterek, "18 gündür Trabzon'da seçim çalışmaları yapıyoruz, sıkmadığımız el gimediğimiz kapı bırakmayacağız. Biz bu hizmet bayrağını daha yükseğe taşımak istiyoruz. Hiç endişe etmeyin, sizi mahcup etmeyeceğiz. 4 yılının sonunda bu hizmetlerle Trabzon'u buluşturduğumuzda burada size en muhalif olanlar bile "Allah AK Parti'den razı olsun, Allah sizlerden razı olsun, bu adamları ve hanımefendiyi iyi ki milletvekili seçtiniz, Ankara'ya gönderdiniz, bu hizmet bayrağını yukarıya kadar tırmandırdığınız için teşekkür ederiz" diyecekler.  Biz bunu size söyletmekle mükellefiz, bu o sorumluluğu taşıyoruz" dedi.

Süleyman Soylu sözlerine şöyle devam etti:

"Sizi mahçup etmemek için büyük bir gayreti ortaya koyacağız.Ulaşım alanında ve diğer alanlarda güzel projelerle yarına adım atacağız. Sürmene, tarihi ile insanı ve doğasıyla ürettiği her şeyin lezzetiyle beraber bütün ülkemizin sevgisini kazanan bu güzel Sürmenemizde, güzel hizmetlere adım atacağız. Bunları önümüzdeki günlerde sizlerle paylaşacağız, geldik gittik olmayacağız, konuşacağız bir arada olacağız. İnşallah Sürmenemizi,  Trabzon'unumuzu yapacağımız hizmetlerle uçuracağız. Hep birlikte sizlerin desteğiyle bunları başaracağız. Çok iyi bir kadroyla karşınızdayız, iyi bir ekip olarak çalışıyoruz. Hiç endişe etmeyin, sandıklar 7 Haziran akşamı AK Parti oylarıyla çoşmuş olacak, aynı Karadenizin dalgaları gibi"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler