Trabzonspor'un yeni yüzü

 Trabzonspor, teknik direktörlüğe Şota Arveladze’yi getirdikten sonra yeni bir yüz kazandı.    Sosyal sorumluluk projelerinde yer almasına büyük önem veren Şota'nın öncülüğünde sel felaketinin yaralarını sarmaya çalışan Hopa’ya gidecek olan bordo mavili t

Trabzonspor'un yeni yüzü
 Trabzonspor, teknik direktörlüğe Şota Arveladze’yi getirdikten sonra yeni bir yüz kazandı. 
 
Sosyal sorumluluk projelerinde yer almasına büyük önem veren Şota'nın öncülüğünde sel felaketinin yaralarını sarmaya çalışan Hopa’ya gidecek olan bordo mavili takım, yarın akşam saatlerinde de komşu ilin takımı Çaykur Rizespor'la hazırlık maçı oynayacak.
 
Göreve geldikten sonra "yuvam" dediği Trabzonspor’un taraftarıyla daha fazla yakınlaşmasının temellerini atmaya çalışan Şota Arveladze’nin bu yöndeki hamleleri sürüyor. Bordo mavili takımda futbol oynadığı dönemdeki gibi futbolcularla taraftarların sık sık bir araya gelmesine, oyuncuların şehirden uzakta yaşamamasına çalışan Şota, Trabzonspor’un bölgedeki tüm sosyal olaylarda da ön planda olmasına büyük önem veriyor. Taraftara çok yakın davranıp antrenmanı izlemeye gelen taraftarların telefonunu alarak selfie çeken, bordo mavili renklere gönül verenlerle çok sıcak bir ilişki kuran Şota, futbolcularından da aynı yönde davranmalarını istiyor.
 
HOPA’YA DESTEK
 
Bu çalışmalar kapsamında bordo mavili takım sel felaketinden etkilenen Hopa’ya yarın bir ziyaret yapacak. 8 kişinin öldüğü, 3 kişinin kaybolduğu sel ve heyelanlar nedeniyle büyük bir yıkım yaşayan Hopa’ya gidecek olan Trabzonspor'da yöneticiler, teknik heyet ve futbolcular, afetzedelerle bir araya gelecek moral vermeye çalışacak. Bu arada Trabzonsporlu futbolcuların kendi aralarında topladıkları bir miktar yardımı da Hopa’daki afetzedelere vereceği belirtildi.
 
MİLLİ ARADA DOSTLUK PEKİŞTİRİLECEK
 
Trabzonspor, Hopa dönüşü Rize’de Çaykur Rizespor ile de bir hazırlık maçı oynayacak. Yeni Rize Şehir Stadyumu’nda yarın akşam saat 19.00’da başlayacak olan karşılaşmada teknik direktör Şota’nın şimdiye kadar şans bulamayan oyunculara daha fazla görev vermesi ve son durumlarını göreceği bsilirildi.
 
Şota'nın kulüp yetkililerinden, milli maç aralarında bölgedeki diğer takımlarla da maç ayarlamalarını istediği, böylece çevre illerde Trabzonspor’u destekleyen taraftarların kulübe bağlılığını artırmayı hedeflediği vurgulandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler