Trabzonspor'un yeni hocası belli oldu

CNN Türk’ün canlı yayın konuğu olan Trabzonspor Başkan Yardımcısı Ali Uzunay, “Bugüne dek sadece Ersun Yanal ile görüştük, onunla da anlaştık gibi bir durumdayız” dedi.Ali Uzunay, telefon bağlantısında, "Tek hocayla görüştük, Ersun hocayla görüştük, bitir

Trabzonspor'un yeni hocası belli oldu

CNN Türk’ün canlı yayın konuğu olan Trabzonspor Başkan Yardımcısı Ali Uzunay, “Bugüne dek sadece Ersun Yanal ile görüştük, onunla da anlaştık gibi bir durumdayız” dedi.

Ali Uzunay, telefon bağlantısında, "Tek hocayla görüştük, Ersun hocayla görüştük, bitirmek üzereyiz. Çarşamba günü büyük ihtimalle takımın başında olur diye bekliyoruz" dedi.

Hukuk kurulunun ihtiyat kararıyla da ilgili konuşan Ali Uzunay, "Biz takımı nasıl zirveye taşırız telaşı içindeyiz, hukukçuların tereddütleri var, hukuk oradan işlesin, biz işimizi yapmaya çalışıyoruz. Şu anda bunu yapabilecek boşta olan bir tek Ersun hoca var. Hukuk sıkıntısı varsa, hukuk zaten çözer" dedi.

Uzunay, "22 Kasım'da Galatasaray maçına anlaşırsak Ersun hocayla çıkacağız" diye de ekledi.

Vahid hocaya başarılar dileyen Uzunay, Halilhodzic'e ödenecek tazminatın 1,7 milyon euro civarında olacağını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor