Trabzonspor’un yabancı çilesi!

Trabzonspor’da kadroda bulunan bazı yabancı futbolcular teknik direktör Vahid Halilhodzic’i çileden çıkardı.Kontenjan nedeniyle yabancı transferinde zor günler geçiren Trabzonspor’da transfer edilen Constant ‘ın vizesi de çıkarılamamıştı. Bu gelişmenin te

Trabzonspor’un yabancı çilesi!

Trabzonspor’da kadroda bulunan bazı yabancı futbolcular teknik direktör Vahid Halilhodzic’i çileden çıkardı.

Kontenjan nedeniyle yabancı transferinde zor günler geçiren Trabzonspor’da transfer edilen Constant ‘ın vizesi de çıkarılamamıştı. Bu gelişmenin teknik direktör Vahid Halilhodzic’i çok sinirlendirdiği ortaya çıktı.

Boşnak hoca yaptığı açıklamada yabancı futbolcuların kendisini çileden çıkardığını belirtirken gönderilmek istenen futbolcuların kulübün zor durumundan faydalanmak istediği söyledi.  Bu durumu şantaj olarak niteleyen tecrübeli hoca “ Yaptıkları şey, bir futbolcunun kişiliğinin ne kadar önemli olduğunun göstergesidir. Sonuna kadar bu kulüpten parasını alan bazı yabancı futbolcular gitmek için de açıkça şantaj yaparak kulübü zor durumda bıraktılar. Onların yüzünden Kevin’ı da kadroya alamadık. Buradan ayrılan futbolcular arasında en onurlu davranışı Celustka göstermiştir. Kişiliğini ve kalitesini ortaya koymuştur. Benim bu süreçte gergin olmamın en büyük nedeni onlardır” şeklinde konuştu.

Öte yandan Halilhodzic’in topa tuttuğu yabancı oyunculardan kastının kulüpten gönderilmek istemesine rağmen güçlükle gönderilen Bamba ve hala anlaşmaya yanaşmayan Colman olduğu belirtiliyor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor