Trabzonspor'un üzerinden dozer geçmiş!

Trabzonspor'da Sportif Direktör Süleyman Hurma, UEFA Avrupa Ligi 3. Ön eleme turunda Makedonya temsilcisi Rabotnicki ile karşı karşıya gelinen ve karşılaşma sonrasında önemli açıklamalarda bulundu.  Hurma, "Trabzonspor taraftarına karşı bir duruşum olacak

Trabzonspor'un üzerinden dozer geçmiş!
Trabzonspor'da Sportif Direktör Süleyman Hurma, UEFA Avrupa Ligi 3. Ön eleme turunda Makedonya temsilcisi Rabotnicki ile karşı karşıya gelinen ve karşılaşma sonrasında önemli açıklamalarda bulundu. 
 
Hurma, "Trabzonspor taraftarına karşı bir duruşum olacak halde değilim. Ortalığı birbirine katmaya gelmedik. Kulübün prestijinin yerle bir oldduğunu görüyorum. Bu kulüp Avruap'nın en iyi, kulüplerinden biriydi ilk kez geldiğimde. Bunu geri almaya çalışacağız. Ama Trabzonspor taraftarı diyorsa sen bizim için savaşma biz takımın durumundan memnunuz diyorsa ben gitmeye hazırım. Ben ilk gün kulübün içinde başka güç istemiyorum. Takım 5'e bölünmüş. Herkes birbirine saygı gösterip işini yapacak. Herkes kendi yerine düşünecek. Herkes başkasının yerine düşünüyor. Talimatlar yukarıdan aşağı değil aşağıdan yukarı geliyor. Ben asla konuşmamış biriyim. Böyle devam edeceksek doğru kişi ben değilim. Bundan sonra herkes Trabzonspor'a layık olmak için mücadele edecek. Ben buraya para çalmaya gelmedim. Benim Trabzonspor'dan 3 ayda fazla maaş almak gibi bir düşüncem yok. Böyle hiçbir yerde çalışmadım. Kulübün üzerinden dozer geçmiş. Hiç kimse Trabzonspor'dan büyük değil. Zamanı gelince bazı şeyleri anlatacağım. Taraftarlar bana çok ağır ithamlarda bulundular. Aileme ve bana çok ağır şeyler söylediler. Telefonumu kapatmak zorunda kaldım. Ben bu ailenin bir ferdiyim. Ben kendim için bir şey yapmadım. Eski başkanlar yöneticiler susuyor. Kimse konuşmuyor. Ben hemen gidebilirim. Sportif Direktör olarak geldim ve öyle çalışacağım" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor