Trabzonspor'un talip olduğu futbolcuya dev kanca!

Trabzonspor'un devre arası transfer döneminde ısrarla transfer etmeye çalıştığı ancak alamadığı  Ozan Tufan için İspanyol devi Atletico Madrid’in devreye girmesi gündeme bomba gibi düşmüştü. Liverpool ve Juventus gibi Avrupa’nın üst düzey takımlarının da

Trabzonspor'un talip olduğu futbolcuya dev kanca!
Trabzonspor'un devre arası transfer döneminde ısrarla transfer etmeye çalıştığı ancak alamadığı  Ozan Tufan için İspanyol devi Atletico Madrid’in devreye girmesi gündeme bomba gibi düşmüştü.
 
Liverpool ve Juventus gibi Avrupa’nın üst düzey takımlarının da genç yıldızı bu karşılaşmada izlettirdiği iddia edilmişti. Bu gelişmenin üzerine ise gözler Bursaspor’a çevrildi.
 
8.5 milyona ret
 
Merak edilen konu Yeşil- Beyazlılar’ın, Ozan Tufan için ne kadar bonservis bedeli isteyeceğiydi. Çünkü hatırlanacağı üzere ara transfer döneminin flaş ismi olan Ozan Tufan’ı kadrosuna katmak isteyen Trabzonspor 8.5 milyon Euro’yu bulan bir teklifle Timsah’ın kapısını çalmış, fakat ‘ret’ yanıtı almıştı.
 
Herkes onu konuşuyor
 
Bursaspor Yönetimi’nin aldığı kararla, 2018’e kadar sözleşmesi bulunan Ozan Tufan’ın bonservis bedelini 15 milyon Euro olarak belirlediği öğrenildi. Atletico’nun bu transfer için görevlendirdiği yetkililer henüz Yeşil- Beyazlı idarecilerle resmi bir görüşme gerçekleştirmiş değil. Ancak Bursa Yönetimi’nin, scoutların (Oyuncu izleyicisi) ve menacerlerin son günlerde en çok konuştuğu isim olan Ozan Tufan’ı bu rakamın altına satmayı düşünmediği belirtiliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler