“Trabzonspor’un sen başkan olmalısın denecek adama ihtiyacı var”

Trabzonspor'a transfer edilen oyuncuların kulübe zorla mı getirildiğini belirten Hacısalihoğlu,  Trabzonspor’un sen başkan olmalısın denecek adama ihtiyacı var dedi. İşte o röportajın satır başları;SEÇİLDİĞİ GÜNDEN İTİBAREN YÖNETİMİ DEĞERLENDİRMEYE ALIRSA

“Trabzonspor’un sen başkan olmalısın denecek adama ihtiyacı var”

Trabzonspor'a transfer edilen oyuncuların kulübe zorla mı getirildiğini belirten Hacısalihoğlu,  Trabzonspor’un sen başkan olmalısın denecek adama ihtiyacı var dedi. İşte o röportajın satır başları;

SEÇİLDİĞİ GÜNDEN İTİBAREN YÖNETİMİ DEĞERLENDİRMEYE ALIRSANIZ NASIL BİR YORUM YAPARSINIZ?

Yönetimlerde fikir ayrılıkları olabilir hatta istifalar da olabilir. Bugün ki yönetimdeki istifalar dikkat ederseniz bütün ayrılanları bir ortak açıklaması var. Yönetim anlayışı bize uygun olmadı, Trabzonspor’a fayda değil zarar getirdiğini düşünüyoruz. Seçimden önce söylediklerimizin tam tersini yaptık gibi açıklamaları oldu. Bu şartlardaki yönetim gelişmesi sonucu normalde mevcut başkan ve yönetimin kongre kararı alması gerekiyor. Trabzonspor yönetiminin gidişatı hiç iyi değil. Trabzonspor camiasında gözle görülür fark edilen bir memnuniyetsizlik var.

2362346.jpg

ELEŞTİRİLEN FUTBOLCULAR SİLAH ZORUYLA MI GELDİ?

Yapılan transferlerin tümü yanlış. Yanılgı ve yanlışta ısrar olmaz. Yapamıyorsanız düşündüğümüz gibi olmadı diyeceksiniz. Bu transferlerin ne amacı olabilir? İnsanlar gördü artık. Bu kadar yanlış bu kadar hata olur mu? Bütün eski başkanları hain ilan ettiniz. Tarihimizi silmek istiyorsunuz, camiamızı bölüyorsunuz. Geçen gün taraftarımız futbolculara ve teknik adama tepki gösteriyor. Bu adamlar buraya silah zoruyla mı geldi? Gidip almazsın olur biter. Eğer bunları alma kararı veriyorsanız sorumlusu sizsiniz.

Tolunay Kafkas, Mustafa Reşit Akçay, Hami Mandıralı, Halilhodzic ve Ersun Yanal’da yani hepsinde hata olabilir mi? İçlerinde bir tane isabetli kararlar veren bu kulübü seven yada bu mesleği iyi yapan bir teknik adam yok mu? O zaman siz transferleri yanlış yapıyorsunuz.

Bir dünya oyuncu alındı, yeni transferler yapacağız diyorsunuz. Nasıl yapacaksınız? Eldeki oyuncuların bir kısmını göndereceksiniz. E bu oyunculara bonservis bedeli verdiniz. Bu oyuncular haklı olarak gitmeyecek ve üstüne para vererek de göndereceksin. Hiçbir planınız programınız yok mu? Bu kadar acemilik olur mu?

Bir hoca veya bir futbolcu başkanı değiştiremez. Ama başkan istediği hocayı istediği futbolcuyu gönderir. Sorumluluğun sahibi kabahatin adresi yönetim ve başkandır.

HİÇBİR OYUNCUYA KABAHAT BULMAM

Erkan Zengin diyor ki ben Trabzonspor’a gelmem. Zoraki kandırarak alıyorsun, sonra Erkan neden oynamıyor? Böyle bir mantık var mı?

TRABZONSPOR BAŞKAN ADAYI OLACAK KİŞİNİN HANGİ SİSTEMİ DEĞİŞTİRMESİ LAZIM?

Trabzonspor’un bunları şunları yapacak birisine değil, oturup yeni baştan birlikteliği ve bütünlüğü sağlayacak birisine ihtiyacı var. Umuyorum ki talip olan arkadaşlar da bu söylemlerle o koltuğa talip oluyorlardır.

img_5857.jpg

BAŞKAN ADAYI OLMAYI DÜŞÜNÜYOR MUSUNUZ? CAMİADAN HERHANGİ BİR BASKI VAR MI?

Bizim toplumumuz bir konuda bir tepkisi var ise veya desteği varsa mutlaka bir menfaat beklentisi vardır. İnsanlar bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın sözüyle yetişti ve öyle uyguluyor. Bir arkadaşımın bir sözü vardır. Kaleciyi tenkit ettiğiniz zaman bu iyi kaleci değil dediğiniz zaman, e geç bakalım kaleye sen daha mı iyi kalecisin mi demek lazım? Göreve talip olanlar eleştiriye açık olacaklar ve görevlerini yapacaklar. Her eleştirenin de kulübün zararına onların kastına muhalefet için yapmadığını kulüp sevgisiyle yaptığını düşünecek. Ben sadece bu kulübü sevdiğim için ömrümün büyük bir bölümünü bu işlerle uğraştığım için kötü gitmesine gönlüm razı olmuyor. Benim başkanlık gibi bir düşüncem yoktur. Şuanda Trabzonspor’un ben başkan olacağım diyecek adama değil, sen başkan olmalısın denecek adam ihtiyacı var. Yani camia birleşecek diyecek ki bu işe hepimiz destek veriyoruz ve sen bu işin başında ol Trabzonspor’u kurtaralım demeye ihtiyacı var. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor