Trabzonspor'un rakibinde bir ilk!

Akhisar Belediyespor yönetimi, ilk yarıda takım kaptanlığını üstlenen Hasan Kabze'nin devre arasında Sivasspor'a transfer olmasının ardından geçici olarak pazubandını teslim ettiği Custodio'yu resmen bu göreve getirdi. Arkadaşları ve yönetimle ilişkileri,

Trabzonspor'un rakibinde bir ilk!

Akhisar Belediyespor yönetimi, ilk yarıda takım kaptanlığını üstlenen Hasan Kabze'nin devre arasında Sivasspor'a transfer olmasının ardından geçici olarak pazubandını teslim ettiği Custodio'yu resmen bu göreve getirdi.

Arkadaşları ve yönetimle ilişkileri, saha içindeki ağırlığı ve takımda sürekli yer aldığı için kaptan yapılan Portekizli futbolcu, yeşil siyahlı kulüpte bu sorumluluğu üstlenen ilk yabancı oyuncu oldu. Yönetim Custodio'nun yanı sıra Ahmet Cebe'nin ikinci, Merter Yüce'nin ise üçüncü kaptan olarak görev yapmasını kararlaştırdı.

Arkadaşlarının yardımıyla bu sorumluluğu en iyi şekilde yerine getirmeye çalışacağını belirten Custodio, "Yönetimi, futbolcusu, teknik adamı ve camiasıyla özel bir kulüp olan Akhisar Belediyespor'da kaptanlık yapmak bana gurur verecek" dedi.

Bu arada pazar günü Trabzonspor'u ağırlayacak yeşil siyahlı ekipte tedavileri süren Mervan ve Grbic antrenmana katılmadı, Sami ise takımdan ayrı çalıştı. Teknik direktör Cihat Arslan,  zor bir 90 dakikanın kendilerini beklediğini belirtti, "Kupada yendiğimiz Trabzonspor'u bir kez daha mağlup etmek istiyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler