Trabzonspor'un Monaco programı belli oldu

Trabzonspor’un 06.10.2022 Perşembe günü deplasmanda saat 19:45’te Monaco ile oynayacağı UEFA Avrupa Ligi 3. karşılaşmasının programı belli oldu.

Trabzonspor'un Monaco programı belli oldu

Bordo mavili kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

“UEFA Avrupa Ligi H Grubu’nda oynayacağımız Monaco maçı öncesi takımımızın ve ev sahibi takımın antrenman ve basın toplantısı programı belli oldu.

Buna göre 5 Ekim Çarşamba günü TSİ 12.30’da Türk Hava Yolları’na ait özel bir uçakla Trabzon’dan Monaco’ya gidecek olan kafilemiz aynı gün (5 Ekim Çarşamba) yerel saatle 19.00’da (TSİ 20.00) müsabakanın oynanacağı II. Louis Stadyumu’nda ilk 15 dakikası basına açık antrenman gerçekleştirecek.

Antrenman öncesi Teknik Direktörümüz Abdullah Avcı ve oyuncumuz Marek Hamsik yerel saatle 18.30’da (TSİ 19.30) II. Louis Stadyumu’nda basın mensuplarının sorularını yanıtlayacak.

Ev sahibi takım Monaco ise 5 Ekim Çarşamba günü yerel saatle 10.30’da (TSİ 11.30) La Turbie antrenman sahasında ilk 15 dakikası basın mensuplarına açık antrenman gerçekleştirecektir. Antrenman sonrası saat 13.30’da (TSİ 14.30) Monaco Teknik Direktörü ve bir futbolcu basın mensuplarının sorularını yanıtlayacaktır.”

Haber61 - Spor Servisi - 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor