Trabzonspor’un kupasına sahip çıktılar!

-Haber61.net- Trabzonspor’un şampiyon olduğu 2010-11 sezonunda türlü şike ve oyunlarla kupası Fenerbahçe tarafından adeta gasp edilmişti. 3 Temmuz sürecinden bugüne kupa savaşını sürdüren Trabzonspor camiası UEFA, CAS ve Türk Mahkemeleri tarafından da hak

Trabzonspor’un kupasına sahip çıktılar!
-Haber61.net-
 
Trabzonspor’un şampiyon olduğu 2010-11 sezonunda türlü şike ve oyunlarla kupası Fenerbahçe tarafından adeta gasp edilmişti. 3 Temmuz sürecinden bugüne kupa savaşını sürdüren Trabzonspor camiası UEFA, CAS ve Türk Mahkemeleri tarafından da haklı bulunmuştu.
 
Bunca gelişmeye rağmen kupa asıl yerine gelmezken bugün ise Bursaspor’un başkanı Engin Körüstan kendini bilmez bir açıklama yaptı. Tarihinde yanlızca 1 kez şampiyonluğu bulunan Bursaspor’un başkanı gelir dağıtımını eleştirirken gerçekleri ise görmezden geldi.  Trabzonspor müzesinden bihaber olan başkan bordo mavili camia üzerinden gelirlerinin aynı olması gerektiğini savunurken 2010-11 şampiyonunun da aslında kendileri olduğunu iddia ederek oldukça saçma bir açıklamada bulundu.
İşte Körüstan’ın açıklaması;
 
“Gelir dağılımı ile ilgili adaletsizlik var. 4 takımı şampiyon görüyorsun en temiz takımı şampiyon görmüyorsun. Bizim iki tane şampiyonluğumuz var. Trabzonspor kupayı istiyoruz diye bağırıyor ya. O kupa bizim. Biz tertemiz bir şekilde gitmişiz. Hiç kimse konuşmasın. Ama bizi ayrı sayıyorlar. Kent bütünlüğünü sağlamamız lazım önce. Biz bugün TFF’ye E-Bilet için protesto yazımızı geçtik. Zaten kombinemiz var. Geri kalan 2 bin bileti satmayız olur biter. Burada hukuksal çok yanlışlar var. Avukatlarımızla çalışıyoruz. Konunun üzerine gidilecek. Belki biz önümüzdeki sene de misafir takım fiyatlarını yüksek tutacağız. 3 ayrıcalıklı kulüp seyircisi buraya giremez. 1000 TL. Büyüksün ya, ver parayı al bileti. Aynı tribünleri aynı paraya yapacak. Bizim şansımız kombine olarak satmışız zaten. Bizden başka aynı tribünü karşılıklı satan kulüp yok kombine olarak. Seneye de aynısını yapacağız."
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor