Trabzonspor'un İniesta'sı

Son dört lig maçında 3 gol ve 2 asist yapan Mehmet Ekici, Trabzonspor'un son dönemindeki çıkışında büyük pay sahibi oldu.Ekici, bu performansıyla kariyerinin zirvesine çıkarken, 3 yıl formasını giydiği Werder Bremen'de yakaladığı istatistikleri yarım sezo

Trabzonspor'un İniesta'sı

Son dört lig maçında 3 gol ve 2 asist yapan Mehmet Ekici, Trabzonspor'un son dönemindeki çıkışında büyük pay sahibi oldu.

Ekici, bu performansıyla kariyerinin zirvesine çıkarken, 3 yıl formasını giydiği Werder Bremen'de yakaladığı istatistikleri yarım sezonda geride bıraktı. Gurbetçi yıldız, profesyonel futbol hayatında ilk kez bir sezonda 5 gol atarken 7 de asist yaptı.

Trabzonspor'da yarım sezonda 1853 dakika görev alan Ekici, 2011-14 yılları arasında Werder Bremen'de toplamda 2112 dakika sahada kaldı.

Mehmet Ekici, performansıyla ligde kazanılan 9 puana doğrudan katkı sağladı. Bordo-mavili oyuncu, yüzde 82.5'lik isabetli pas ortalaması ve maç başı 2.5'luk şut ortalaması ile de kariyerinin zirvesine ulaştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler