Trabzonspor'un gündemine gelen oyuncu değerine değer kattı!

Trabzonspor'un gündemine gelen Cezayirli forvet Islam Slimani, iki yıl öncesine göre 40 kat değerlendi. Portekiz ekibinin iki yıl önce Cezayir'in Belouizdad takımından 300 bin euro karşılığında transfer ettiği oyuncu, adeta patlama yaptı.    Türkiye'den i

Trabzonspor'un gündemine gelen oyuncu değerine değer kattı!
Trabzonspor'un gündemine gelen Cezayirli forvet Islam Slimani, iki yıl öncesine göre 40 kat değerlendi. Portekiz ekibinin iki yıl önce Cezayir'in Belouizdad takımından 300 bin euro karşılığında transfer ettiği oyuncu, adeta patlama yaptı. 
 
Türkiye'den ismi geçen yaz transfer döneminde sık sık Trabzonspor ile anılan 27 yaşındaki futbolcunun bonservis değeri şu an 1 milyon euro olarak gösteriliyor. Portekiz ekibinin her geçen gün daha da değerlenen oyuncusunun kontratında ise 30 milyon euroya serbest kalma maddesi bulunduğu belirtildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler