Trabzonspor'un grubu tamamlandı

Ziraat Türkiye Kupası B Grubu'nda son hafta maçında 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Keçiörengücü ile PTT 1. Lgi ekibi Manisaspor karşı karşıya geldi. Manisaspor deplasmanda oynadığı maçı 2-1 kazanarak tur atlayan taraf oldu. Manisaspor'a galibiyeti getire

Trabzonspor'un grubu tamamlandı
Ziraat Türkiye Kupası B Grubu'nda son hafta maçında 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Keçiörengücü ile PTT 1. Lgi ekibi Manisaspor karşı karşıya geldi. Manisaspor deplasmanda oynadığı maçı 2-1 kazanarak tur atlayan taraf oldu.
 
Manisaspor'a galibiyeti getiren golleri 53. dakikada Yusuf Akyel ve 57. dakikada Sefa Küpeli kaydetti. Keçiörengücü'nün tek golü ise 25 dakikada Arif Çoban'dan geldi.
 
Keçiörengücü sahasında 1-0 öne geçmesien rağmen skoru koruyamayınca Akhisar Belediyespor ile birlikte 6 puanda kaldı ve kupaya veda etti.
 
Manisaspor aldığı bu galibiyetin ardından puanını 7'ye yükseltti ve 12 puanlı Trabzonspor'un ardından ikinci sırada gruptan çıktı.
 
B Grubu'nu ikinci sırada bitiren Manisaspor, bir sonraki turda A grubu'nda bir maçı eksik olmasına rağmen 13 puanla liderliğini garantileyen 3. Lig 1. grup takımlarından Tuzlaspor ile karşılaşacak

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor