Trabzonspor'un genç futbolcusuna teklif yağmuru!

Trabzonspor'da geçtiğimiz sezonun devre arasında teknik direktör Mustafa Akçay’ın isteğiyle 1461 Trabzon’dan kadroya dahil edilen Mustafa Akbaş, takımla birlikte Avusturya kampına gelmesine rağmen bir çok kulüpten teklif geldi.Mustafa Akçay’ın yeni takımı

Trabzonspor'un genç futbolcusuna teklif yağmuru!

Trabzonspor'da geçtiğimiz sezonun devre arasında teknik direktör Mustafa Akçay’ın isteğiyle 1461 Trabzon’dan kadroya dahil edilen Mustafa Akbaş, takımla birlikte Avusturya kampına gelmesine rağmen bir çok kulüpten teklif geldi.

Mustafa Akçay’ın yeni takımı Aksihar Belediyespor başta olmak üzere Balıkesirspor, İstanbul Başakşehir ve Mersin İdmanyurdu ile bir çok PTT 1'inci Lig ekibinin kadrosuna katmak istediği Mustafa Akbaş’ın Trabzonspor’daki kaderi kamp sonunda Halilhodzic’in sunacağı rapor sonrası netlik kazanacak. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler