Trabzonspor'un defansında da savaş var

Mustafa, Douglas, Aykut ve Medjani arasında kıyasıya bir rekabet yaşanacak Douglas Franco’nun transferi ile Trabzonspor’un savunma hattı iyice güçlendi. Mustafa Yumlu, Aykut Demir, Medjani ve Douglas arasında kıyasıya bir forma rekabeti yaşanacak. Medjani

Trabzonspor'un defansında da savaş var

Mustafa, Douglas, Aykut ve Medjani arasında kıyasıya bir rekabet yaşanacak

Douglas Franco’nun transferi ile Trabzonspor’un savunma hattı iyice güçlendi. Mustafa Yumlu, Aykut Demir, Medjani ve Douglas arasında kıyasıya bir forma rekabeti yaşanacak.

Medjani, Bursaspor maçında Özer ile tartışan Cezayirli savunma oyuncusu Medjani, Beşiktaş ve Akhisar maçlarında formasını Aykut’a kaptırmıştı. Douglas’ın da gelmesiyle teknik adam Şota Arveladze’nin savunma hattını hangi oyunculardan oluşturacağı merak konusu. Okay Yokuşlu’nun önliberoda M’bia ile iyi bir ikili oluşturması Medjani’nin forma şansını oldukça azaltıyor. Medjani geçen yıl 42 maçta forma giyip, 7 gol, 2 asistlik performansıyla göz doldurmuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor