"Trabzonspor'un çok büyük sorunları var"

Trabzonspor Başkan Adaylarından Emin Kahraman Divan Başkanlık Kurulu’nun düzenlediği toplantıda Haber61.net mikrofonlarına açıklamalarda bulundu.Kahraman şunları söyledi;"Tabi ki böyle toplantılar Trabzonspor için güzel. Herkesin söylemek istediklerini sö

"Trabzonspor'un çok büyük sorunları var"

Trabzonspor Başkan Adaylarından Emin Kahraman Divan Başkanlık Kurulu’nun düzenlediği toplantıda Haber61.net mikrofonlarına açıklamalarda bulundu.

Kahraman şunları söyledi;

"Tabi ki böyle toplantılar Trabzonspor için güzel. Herkesin söylemek istediklerini söyleyebileceği bir yer. Trabzonspor'un katılması gerekiyordu. Bunun Divan Kuruluna hakaret olarak sayılmaz gerekiyor. Yönetimin böyle açıklamalarla kulübü küçük düşürmeleri doğru değil. Trabzonspor'un sorunları çok büyük. Bunları bertaraf etmek için bir araya geliyoruz. Katılım da biraz zayıf kaldı. Sorun yokmuş gibi görünmüyor ama hem ekonomik hem başka alanlarda çok sorunu var. Bunların en kısa sürede çözülmesi gerekiyor.

Trabzonspor’un birçok alanını araştırıyoruz. Ama gelinen noktada gördük ki Trabzonspor’un çok büyük sorunları var. Kapalı bir kutu. Bu kutuyu yüzde 30-40 açabilsek önümüzü daha iyi göre biliriz. Ekonomik olarak büyük bir yükün altındayız. Bunun analizlerini iyi yapmamız lazım. İnşallah durum düzelir. Şuanda görünen aralığa kadar çalışmalarımızı yapacağız."
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler