Trabzonspor'un borcunu Haber61'e açıkladı

Trabzonspor Denetleme Kurulu Başkanı Mahmut Örem Trabzonspor’un net borcunu Haber61’e açıkladı. Örem, bordo mavili kulübün 569 Milyon TL net borcu olduğunu söyledi. Örem yaptığı açıklamada “Aydınlık karalın diyebilmek için bazı verilerin nasıl hareket ede

Trabzonspor'un borcunu Haber61'e açıkladı

Trabzonspor Denetleme Kurulu Başkanı Mahmut Örem Trabzonspor’un net borcunu Haber61’e açıkladı.

Örem, bordo mavili kulübün 569 Milyon TL net borcu olduğunu söyledi.

Örem yaptığı açıklamada “Aydınlık karalın diyebilmek için bazı verilerin nasıl hareket edebileceğini bilmek gerekiyor. Borcu idare edebilirlerse karanlık diyemezsiniz. Bugünden karanlık veya aydınlık demek mümkün değil. Trabzonspor’un borcu 2001-2002 aralığında 7,5 milyona düşmüştü. 2002 tarihinden itibaren grafik terse ve daimi artışa döndü. Bugün geldiği noktada bu hale geldi. 2002 sonu itibari ile borç yukarı çıkmaya başladı. 454 milyon açıklanan borç vardı ve şimdi 569 Milyon lira. Devletten Trabzonspor’a 20 Milyon lira ecri misil vergi geldi. Ödenmemiş SSK’lar da var. Bunları da koyarsanız buraya çıkar” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler