Trabzonspor'un 3 transferi açıklandı!

Trabzonspor'da sportif direktörlük görevine getirilen Süleyman Hurma bordo mavili ekibe imza atmasının hemen ardından bombayı patlattı.Hurma, Trabzonspor'da Kayserispor'dan kiralık olrak forma giyen Hakan Arıkan ve yine aynı takımdaki Okay Yokuşlu ve Alpe

Trabzonspor'un 3 transferi açıklandı!

Trabzonspor'da sportif direktörlük görevine getirilen Süleyman Hurma bordo mavili ekibe imza atmasının hemen ardından bombayı patlattı.

Hurma, Trabzonspor'da Kayserispor'dan kiralık olrak forma giyen Hakan Arıkan ve yine aynı takımdaki Okay Yokuşlu ve Alper Uludağ için müjdeyi  verdi.

3 oyuncuyla da ilk görüşmelerde 3er yıllık anlaşma yapıldığını söyleyen Hurma " Hakan Trabzonspor'da güzel işler yaptı ve karakteri herkesce bilinen kaliteli bir insan. Diğer oyuncularda çok yetenekli gençler. İlk görüşmede bu isimlerle 3 er yıllık anlaşma sağladık." ifadelerini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor