Trabzonsporlulara bilet 61 lira!

Spor Toto Süper Lig'de İstanbul Başakşehir ile Trabzonspor arasında 22 Eylül Pazartesi günü oynanacak 3. hafta maçının bilet fiyatları belli oldu.Lacivert-turunculu kulüpten alınan bilgiye göre, Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda her iki takımı ilk kez karş

Trabzonsporlulara bilet 61 lira!

Spor Toto Süper Lig'de İstanbul Başakşehir ile Trabzonspor arasında 22 Eylül Pazartesi günü oynanacak 3. hafta maçının bilet fiyatları belli oldu.

Lacivert-turunculu kulüpten alınan bilgiye göre, Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda her iki takımı ilk kez karşı karşıya getirecek ve saat 19.00'da başlayacak müsabaka öncesi evsahibi ekip taraftarlarına Batı VIP alt, Batı VIP üst ve Doğu VIP alt tribün, konuk bordo-mavili taraftarlara ise Batı VIP loca, Doğu VIP üst, kuzey ve güney üst ile alt kale arkası tribünler ayrıldı.

Bu arada İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü'nün, konuk bordo-mavililer için kale arkası tribün bilet fiyatını Trabzon'un plaka numarası 61 lira olarak belirlemesi dikkati çekti.  

Müsabakada evsahibi İstanbul Başakşehir taraftarlarına ayrılan tribünler için belirlenen bilet fiyatları şöyle:

Batı VIP alt tribün C-D-E bloklar: 125 lira

Batı VIP alt tribün A-B-F-G bloklar: 100 lira

Batı VIP üst tribün: 80 lira

Doğu VIP alt tribün A-B-F-G bloklar: 100 lira

Konuk Trabzonsporlu taraftarlara ayrılan tribünler için belirlenen bilet fiyatları şu şekilde:

Batı VIP loca: 350 lira

Doğu VIP üst tribün: 100 lira

Kuzey üst ve alt tribün (kale arkası) : 61 lira

Güney üst ve alt tribün (kale arkası): 61 lira

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler