Trabzonsporlu yöneticilere linç girişimi!

İstanbul'da oynanan  ve 0-0 berabere biten Fenerbahçe - Trabzonspor maçının ardından sahada yaşanan gerginlik saha dışına da taştı.Maç bitiminde stadyumu terketmek isteyen Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu Fenerbahçeli taraftarların saldırısına ma

Trabzonsporlu yöneticilere linç girişimi!

İstanbul'da oynanan  ve 0-0 berabere biten Fenerbahçe - Trabzonspor maçının ardından sahada yaşanan gerginlik saha dışına da taştı.

Maç bitiminde stadyumu terketmek isteyen Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu Fenerbahçeli taraftarların saldırısına maruz kaldı.

Stadı arabasıyla terketmek isteyen Hacıosmanoğlu bir anda Fenerbahçeli taraftarların arabasına şişe sopa ve bıçak gibi maddeler yağdırmasıyla şoka uğradı. Bununla yetinmeyen Fenerbahçeli taraftarlar Trabzonspor yönetimini ve Hacıosmanoğlu'nun stadın otoparkında hedef aldı. Güvenlik güçleri , linç girişiminde bulunan yüzlerce Fenerbahçe taraftarına karşı barikat ördü. Barikatı aşan birkaç Fenerbahçeli yöneticilere fiili saldırıda bulundu. Bunun üzerine korumaya alınan Trabzonsporlu yöneticiler staddan çıkma istedi ancak güvenlik güçleri izin vermedi. Taşkınlığa devam eden Fenerbahçeli taraftarlarının sayısı artınca polis biber gazıyla müdahale etti.

Olayların çıkış sebebinin ise başkan Hacıosmanoğlu'nun Fenerbahçe taraftarlarına verdiği cevap olduğu öğrenildi. Taraftarların Hacıosmanoğlu'na "Hakemi satın  mıaldınız" şeklindeki tahriklerine Hacıosmanoğlu'nun "Bu işlerde başkanınız uzmandır ona sorun" şeklinde cevap vermesiyle olayların başladığı bildirildi.

Öte yandan Trabzonspolu yöneticiler ve takım otobüsü staddan çıkılacağı sırada yöneticiler güvenlik güçlerinden dışarıdaki taraftarla ilgili bilgi istedi. Güvenlik görevlilerinin yeterli bilgi vermemesi üzerine yöneticiler ve güvenlik arasında da gerginlik yaşandı. Gerginliğin ardından takım ve yöneticiler otoparktan çıkarılmaya çalışılıyor.

Güvenlik önlemleriyle Trabzonspor yönetimi ve takım stadın otoparkında tutulmasının ardından daha sonra otoparktan çıkarıldı

LİNÇ GİRİŞİMİ

Konuyla ilgili açıklama yapan Trabzonspor İkinci Başkanı Sabahattin Çakıroğlu, "Stad çıkışında linç edilmek istendik. Arabalarımızın üstüne çıkıldı, arkadaşlarımız yumruklandı. Şu an dışarı çıkamıyoruz." dedi.

1.20131006232538.jpg
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor