Trabzonsporlu oyuncu sırtını döndü

Geçtiğimiz sezon devre arasında Akhisar Belediyespor'dan Trabzonspor'a transfer edilen ve sezon başında Osmanlıspor'a kiralanan Uğur Demirok '2 dakika düşün' kampanyasına katılmadı. Süper Lig'in 30. haftasında oynanan Trabzonspor Fenerbahçe karşılaşması y

Trabzonsporlu oyuncu sırtını döndü

Geçtiğimiz sezon devre arasında Akhisar Belediyespor'dan Trabzonspor'a transfer edilen ve sezon başında Osmanlıspor'a kiralanan Uğur Demirok '2 dakika düşün' kampanyasına katılmadı.

Süper Lig'in 30. haftasında oynanan Trabzonspor Fenerbahçe karşılaşması yaşananların ardından Kulüpler Birliği tarafından, 31. hafta karşılaşmaları öncesinde saha ortasında 2 dakika haraketsiz kalarak '2 dakika düşün' kampanyası yapılarak tepki gösterilmesi kararı alınmıştı.

Konu hakkında Bordo mavili kulübün çok sert bir açıklama yayınlaması sonrasında bu uygulama bazı maçlarda tepki görmüş Trabzonspor Eskişehirspor karşılaşmasında ise Trabzonsporlu oyuncular saha ortasında hareketsiz duran hakemlere ve Eskişehirsporlu oyunculara sırtlarını dönmüşlerdi.

Bu akşam oynanan Kasımpaşa Osmanlıspor karşılaşmasında ise Uğur Demirok saha ortasında kol kola giren hakemler ve iki takım oyuncularına katılmayarak sırtını döndü.

13118924_1095449777186141_4084265718880086326_n.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler