Trabzonsporlu futbolcuya Milli sürpriz!

A Milli Takımın Letonya ve Hollanda ile oynayacağı karşı öncesinde kadrosu şekillenmeye başladı.   Futbol Direktörü Fatih Terim'in kadroda çok fazla sürprize yer vermeyeceği öğrenilirken Trabzonspor'la başarılı bir performans sergileyen Yusuf Erdoğan A Mi

Trabzonsporlu futbolcuya Milli sürpriz!
A Milli Takımın Letonya ve Hollanda ile oynayacağı karşı öncesinde kadrosu şekillenmeye başladı.
 
Futbol Direktörü Fatih Terim'in kadroda çok fazla sürprize yer vermeyeceği öğrenilirken Trabzonspor'la başarılı bir performans sergileyen Yusuf Erdoğan A Milli Takım'da kendisine yer bulduğu belirtildi. Başarılı sol ayak bu sayede ilk defa A Milli Takıma seçilmiş olacak. Trabzonspor'dan Onur Kıvrak'ın da milli takıma alanacağı belirtildi.
 
Öte yandan A Milli Takımda uzun süredir tartışma konusu olan Volkan Demirel'in Terim tarafından Letonya ve Hollanda maçları için hazırlanan kadroda da kendisine yer bulamadığı öğrenildi.
Terim ve kurmaylarının kısa süre içerisinde tam kadroyu açıklaması bekleniyor.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler